Communicatiemedewerker (Amsterdam)

Inbo zoekt een:

Slipt geen enkele dt-fout door jouw teksten? Schrijf je afstandelijk jargon eenvoudig om tot herkenbare verhalen? Denk je in ijzersterk beeld? En hou je ook nog eens van architectuur, mensen, stedenbouw, interieur en bouwkunde? Kom dan bij ons werken: Inbo zoekt een communicatie collega.

Wat ga je doen?
Als onderdeel van het Business Development & Communicatieteam lever je een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van Inbo’s communicatiestrategie en -beleid. Je vergroot de zichtbaarheid van Inbo en versterkt de positionering. Zowel intern als extern. In 2022 lanceren we een nieuwe huisstijl en website. Jij vult deze website en houdt nieuws bij. Ook schrijf je vlotte teksten en selecteert passende beelden voor de website en social media. Daarnaast verzorg je inzendingen van architectuurprijzen.

Wie ben jij?
Je houdt van architectuur, mensen en van verhalen vertellen. Je bent een doener vol goede ideeën met zin om onze online zichtbaarheid en positionering te verbeteren. Je bent creatief, flexibel en nauwkeurig en werkt zelfstandig in teamverband. En je weet de juiste prioriteiten te stellen.

Wat neem je mee?

  • een relevante opleiding op minimaal HBO niveau
  • 2-4 jaar werkervaring in het communicatieveld
  • je weet goed de weg op social media zoals LinkedIn, Youtube en Instagram
  • aantoonbare affiniteit met ons werkveld
  • goede beheersing van Adobe Creative Suite
  • schrijfvaardigheid en een goed oog voor beeld
  • initiatiefrijke en sociale persoonlijkheid
  • zelfsturend vermogen
    En wat nog meer? We zijn benieuwd!

Wat bieden wij je?
Een leuke werkplek in Amsterdam (24-32 uur/week) binnen ons Business Development en Communicatieteam. Incidenteel werk je ook op onze andere vestigingen. Een goede beloning, afhankelijk van ervaring en competenties conform de CAO voor architectenbureaus en op termijn de mogelijkheid te participeren in ons bureau.
Wie zijn wij?
Inbo werkt met ruim 230 collega’s aan opgaven op alle schaalniveaus. Wij maken plekken waar mensen op een prettige en gezonde manier met elkaar samenleven: van buurtschool tot circulaire woningen, van gemeentehuizen tot complete woonwijken en van complexe universiteitsgebouwen tot groene woontorens. We zijn actief vanaf de eerste planvorming tot de oplevering van een interieur. Je vindt een selectie van onze projecten op www.inbo.com.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij Inbo zijn of haar talenten ontwikkelt. Daar geven we veel ruimte voor, bijvoorbeeld in onze professionele InboAcademie. En we leren ook van elkaar, in het InboCafé, tijdens werkbezoeken en door middel van intervisie. Samenwerken en teamgevoel zijn een groot onderdeel van onze hoge kwaliteit en dus van ons succes. Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen.

Meer info
Herken jij je in dit profiel en heb je interesse in deze baan? Stuur dan vóór 11 januari 2022 een mail met cv en motivatiebrief naar hr@inbo.com. Wil je meer weten, bel dan met Pien Niehe (0611172783).

Meer informatie / More information