architect

Wiegerinck zoekt een:

Wij zijn Wiegerinck. Een architectenbureau dat begint met wie. Met wie u bent. Wie wij zijn. En voor wie we het doen. Wij zijn al ruim 70 jaar bezig met ruimte in de ruimste zin. Met de architectonische ruimte, maar ook met de ruimte die nodig is om de vragen en wensen van onze opdrachtgevers in kaart te brengen. Ruimte om verder te denken. Om samen te komen tot een menselijk, duurzaam en toekomstbestendig gebouw.

Wiegerinck wordt gevormd door ruim 45 hoogopgeleide mensen: architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, projectmanagers, bouweconomen, bestekschrijvers en ondersteunende krachten. Een mooie mix van ervaring én jong talent. In onze projectteams creëren we maximale synergie en geven we ruimte aan ieders inbreng. Daarnaast zijn we voortdurend bezig met projectonafhankelijk onderzoek en kennisontwikkeling, om zo een rijke voedingsbodem te creëren voor onze projecten in de wereld van de gezondheidszorg, wonen met zorg, onderwijs & onderzoek en leisure. Onze focus ligt daarbij op de landen Nederland, België en Duitsland, maar ook daarbuiten gaan we mooie uitdagingen niet uit de weg.

Om de komende jaren onze opdrachtenportefeuille invulling te kunnen geven zijn wij ons team aan het uitbreiden en zijn wij op zoek naar een architect.

Wij zoeken iemand die:
– 0-5 jaar ervaring heeft in de Nederlandse, Belgische en/of Duitse context;
– een studie heeft afgerond aan een TU of AvB;
– minimaal 32 uur per week beschikbaar is;
– conceptueel kan denken;
– goede ontwerpkwaliteiten heeft;
– communicatief vaardig is;
– initiatief toont en verantwoordelijkheid neemt;
– de Nederlands taal goed beheerst.

Wij bieden jou:
– een open en inspirerende werkomgeving;
– veel vrijheid en zelfstandigheid;
– een salaris conform de CAO voor architectenbureaus;
– aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van een opleidingsbudget,
een winstdelingsregeling en flexibele werktijden/thuiswerken;
– de mogelijkheid om actief aan kennisontwikkeling en onderzoek te doen;
– sfeer en gezelligheid met borrels, excursies en uitjes.

Voel je je aangesproken? Reageer dan voor 15 januari 2022 door je sollicitatiebrief inclusief portfolio te sturen naar hr@wiegerinck.nl ter attentie van Koen Arts.
We kijken uit naar je reactie!

Meer informatie / More information