ontwerpend modelleur!

GROOSMAN architecten zoekt een:

Wij zoeken een ontwerpend modelleur die passie heeft voor architectuur en de uitwerking hiervan als belangrijk onderdeel ziet van ons vak. De ontwerpen werk je in een team uit, van schets tot in detail. BIM zet je in als ontwerptool, ook ben je nieuwsgierig naar parametrisch ontwerpen, ontwikkeling en innovatie vindt jij belangrijk .

En wie zijn wij dan? GROOSMAN is Rotterdams, nuchter, gedreven, een van de meest integraal denkend en acterend architectenbureau van Nederland. Naast de gedrevenheid werken we ook met plezier, met oog voor elkaar en voor elkaars talenten en kansen om door te ontwikkelen.

Samenwerken, een top werksfeer, elkaar versterken, de randjes opzoeken en er vaak goed overheen gaan past bij ons. Het stelt ons in staat om onze mooie ambities te realiseren en onze mensen te laten groeien. Bij GROOSMAN werk je 50% thuis en 50% op kantoor

Ben je startend of ervaren? Dit is voor ons in basis minder belangrijk, pas je binnen ons team en heb je de juiste competenties, dan kan jij ons versterken!

Wij hebben zin om jou te verwelkomen, ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar en ben je HBO/WO geschoold? Kom dan ons team versterken!

Stuur een email met je CV. portfolio en korte pitch over jezelf voor 28 januari naar; vacature@GROOSMAN.com Voor meer info www.GROOSMAN.com.

Meer informatie / More information