Stadmakers zoeken architect!

GROOSMAN architecten zoekt een:

Zit jij vol met ideeën, ben je uitzonderlijk creatief, heb je minstens 3 jaar ervaring en zie je kans dit met onze missie en visie te blenden? Dan ben jij onze ideale collega!

We zijn op zoek naar een talentvolle ambitieuze ontwerper met communicatieve kracht.

Als projectarchitect ben je bezig (samen met het team en de partner-architect) met het ontwerp en de engineering van een project in alle fasen van een bouwproces; van eenvoudig tot zeer complex. Je ben de schakel tussen de klant en het team. Met je kennis van technische detaillering en materialisatie kan jij de inbreng van alle adviseurs perfect samenbrengen tot een resultaat waar iedereen blij is. Vanuit deze rol kan je groeien, ontwikkelen en steeds meer bijdragen aan onze bijzondere projecten.

GROOSMAN is Rotterdams, nuchter, gedreven, een integraal denkend en acterend architectenbureau. Naast de gedrevenheid werken we met plezier, met oog voor elkaar en voor elkaars talenten. Er is alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Samenwerken, een uitdagende werksfeer, elkaar versterken, de randjes opzoeken en er overheen gaan past bij ons. Het stelt ons in staat onze mooie ambities te realiseren en mensen te laten groeien.

GROOSMAN ontwerpt aan een waardevolle stad, die klaar is voor de toekomst. Wij zetten ons talent in om kansen te zien in de stad. We willen de stad sterker maken door samen te werken, samen te ontwikkelen en met ontwerpen antwoord te geven op maatschappelijke vraagstukken. Opgeladen met stedelijke dynamiek gaan wij te werk om de stad nog beter te maken. Beter door gebouwen meer te laten zijn dan steen, beton en staal, een plek waar je je goed voelt.

Je profiel:

 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Kennis van Revit en ondersteunende software als Sketch-up, V-ray en Enscape is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in zowel spreken als schrijven
 • Je hebt een visie op het ontwerp en je kan dit helder presenteren;
 • Je bent nieuwsgierig met een “gezonde” kritische houding;
 • Je bent een energieke teamspeler die initiatief durft te nemen, er voor gaat en de daadkracht van ons team weet te gebruiken en op een steeds hoger niveau te brengen;
 • Je hebt ervaring bij het ontwerpen in verschillende projectfasen en begeleiden van de technische uitwerking van projecten.
 • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring als architect;

Wij bieden:

 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor -architectenbureaus;
 • Een fijne werkomgeving waarin hard wordt gewerkt maar ook tijd is voor plezier;
 • Uitdagende projecten waarin jij veel zelfstandigheid krijgt en je je kan door ontwikkelen;

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je portfolio en pitch jezelf (wie ben je, wat doe je, wat drijft je, wat wil je en hoe passen we bij elkaar) naar vacature@GROOSMAN.com.

Meer informatie / More information