Stagair(e)s architectuur

FABRICations zoekt een:

FABRICations is per direct op zoek naar gedreven stagiair(e)s. FABRICations biedt de kans om aan unieke en innovatieve projecten te werken die gerealiseerd gaan worden. De afgelopen jaren is het bureau uitgegroeid tot autoriteit als het gaat om ontwerp en onderzoek naar gezonde verstedelijking met onderwerpen als energietransitie, klimaatadaptatie, circulariteit en regionale stofwisseling. Ons doel is om innovatieve en duurzame ontwerpoplossingen te vinden voor relevante vraagstukken van deze tijd.

Een stage bij FABRICations biedt uitdagende ontwerpprojecten op verschillende schalen. Sinds enkele jaren werkt FABRICations eraan om vanuit een onderzoeksgerichte aanpak projecten te realiseren. Als stagiair zal je aan ambitieuze projecten werken die zich in verschillende fases van het ontwerpproces bevinden. De sfeer in ons kantoor is informeel, open en moedigt een inspirerende teamspirit aan. Als je vanuit een gevarieerd perspectief interesses hebt ontwikkeld, zelfstandig kunt denken en op verschillende schaalniveaus kunt werken, gaan we ervan uit dat je heel goed past binnen ons kantoor.

Doe jij een master aan de TU en vindt je het leuk om in een jong en internationaal team te werken, dan is dit een uitgesproken kans.

Het profiel dat wij zoeken bestaat uit:

  • Masterstudent aan de TU of tussen studies in
  • Bij voorkeur beschikbaar voor minimaal zes maanden
  • Conceptueel en grafisch sterk
  • Goede taalvaardigheid in Engels
  • Vertrouwd in een ambitieuze, internationale omgeving
  • Vaardig met Adobe Suite (Photoshop, Illustrator en Indesign) en ervaring met ArchiCAD, Sketchup en/of Rhinoceros.

Graag ontvangen we je CV, portfolio en motivatiebrief via jobs@fabrications.nl onder vermelding van ‘stage architectuur’.

Meer informatie / More information