Projectarchitect Transformatie

Mei architects and planners zoekt een:

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectarchitect met frisse ideeën en inspirerende energie om mee te werken aan selecties, uitdagende ontwerpopgaven en het realiseren van transformatieprojecten voor toonaangevende opdrachtgevers. Heb jij minstens 5 jaar ervaring, ben je ambitieus én heb je goede design skills? Dan hoor jij bij Mei!

Functie
Als projectarchitect bij Mei architects and planners werk je aan verschillende projecten. Je bent zelfstandig bezig met ontwerp- en advieswerk in alle fasen van een bouwproces; van eenvoudig tot zeer complex. Ook heb je klantcontact en coördineer je het werk van junior professionals. Je hebt ervaring met technische detaillering en materialisatie en je weet de inbreng van alle adviseurs perfect samen te brengen. Je weet wat je moet aanleveren aan tekeningen, documenten, presentaties en modellen in diverse fases van het project. Met het opdoen van jouw kennis en ervaring, neemt ook je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid toe; je gaat ontwerpen op steeds hoger niveau en je groeit in klant- en contextkennis. In deze rol kun je jezelf uitstekend ontwikkelen tot een senior professional en een grote bijdrage leveren aan bijzondere projecten, bij een vooruitstrevend en internationaal gerenommeerd bureau.

Jouw profiel
Wij zoeken ambitieuze professionals met een hoge mate van persoonlijke effectiviteit, leervermogen en communicatiekracht. Je bent snel van begrip, kan goed anticiperen, je schakelt gemakkelijk tussen diverse projecten en je werkt gestructureerd. Daarnaast vind je het leuk om samen te werken en draag je bij aan de energie en daadkracht van ons team.

Op het gebied van competenties vinden wij ontwerptalent erg belangrijk, net als vaardigheid in presenteren, plannen en organiseren, en analytisch vermogen. Jouw ontwerpskills passen bij ons bureau: wij maken aansprekende gebouwen vanuit een sterk concept. Gedurfd, helder en identiteitsvol.

Onze ideale kandidaat heeft:

  • Minimaal 5 jaar gerichte en aantoonbare werkervaring bij gerenommeerde bureaus, met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen projecten;
  • Passie voor architectuur en techniek;
  • Een positief kritische blik op zichzelf en anderen;
  • Goede software kennis en –skills (AutoCAD, SketchUp, AdobeCS; Revit is een pré);
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met gerealiseerde transformatieprojecten is een pré.

Wij bieden:
Een uitdagende job binnen een gemotiveerd team van ongeveer 50 internationale professionals, waarin je werkt aan diverse projecten in binnen- en buitenland. Onze cultuur kenmerkt zich als sociaal, informeel, hard werken, open en ambitieus. Iedereen bij ons doet mee en er is volop ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden marktconforme beloning en een positie waarin je als professional snel kan groeien door mee te werken aan aansprekende en bijzondere projecten. Daarnaast bieden wij een werkomgeving met leuke collega’s, en organiseren we regelmatig opleidingen via onze Mei Academy, borrels en bureauexcursies.

Kijk op www.mei-arch.eu voor een indruk van ons werk. Voor meer informatie over ons kantoor, de mensen en de sfeer, kijk je op: www.mei-arch.eu/werken-bij-mei.

Meer informatie / More information