Revit-BIM-modelleur (NL)

Mei architects and planners zoekt een:

Ontwerp jij het liefst vanuit details, houd je van het samenspel tussen architectuur en techniek, en weet je informatie uit een BIM-model slim in te zetten bij diverse ontwerpbeslissingen? En wil je graag bijdragen aan spraakmakende, prijswinnende architectuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze ideale kandidaat:

  • Heeft ervaring met ontwerpstadia van SO tot UO, verschillende schaalniveaus (zoals plattegronden, uittrekstaten of verfijnde details) en (steden)bouwkundige projecten van klein tot groot;
  • Heeft een afgeronde bouwkundige opleiding HBO, TU of Academie van Bouwkunst;
  • Heeft naast een passie voor architectuur en techniek, ook interesse in materialisatie en productinnovatie;
  • Is een teamspeler en communicatief, maar kan ook goed zelfstandig werken;
  • Is enthousiast, flexibel, kan snel schakelen en inventief meedenken;
  • Heeft oog voor detail en gaat nauwkeurig te werk;
  • Heeft kennis van bouwtechniek en regelgeving;
  • Kan goed detailleren en is een uitstekend Revit-modelleur;
  • Heeft kennis van BIM en ervaring met het uitwerken van Revit Families;
  • Ervaring met Dynamo, ReCap, Spacemaker, Enscape, AutoCAD, SketchUp en/of AdobeCS is een pré.

Waarom kom je werken bij Mei?
Bij Mei vervul je een uitdagende rol binnen een gemotiveerd team van ongeveer 50 internationale professionals, waarin je snel kunt groeien door te werken aan aansprekende en bijzondere projecten in binnen- en buitenland. Onze cultuur kenmerkt zich als sociaal, informeel, hard werken, open en ambitieus. Iedereen binnen het team werkt gelijkwaardig mee en er is volop ruimte voor eigen initiatief. Via ons interne opleidingsprogramma ‘Mei Academy’ organiseren we regelmatig cursussen, lezingen en excursies. De BIM-trainingen ‘advanced’, ‘project leaders’ en ‘end-boss’, verzorgd door onze BIM-experts, zijn onderdeel van het programma. Natuurlijk zijn er daarnaast regelmatig borrels, zodat je je collega’s snel goed leert kennen.

Afhankelijk van jouw ervaring bieden wij een salaris tussen 2.729 en 3.867 euro (op basis van een fulltime dienstverband). Voor de arbeidsvoorwaarden wordt de cao voor architectenbureaus gehanteerd.

Enkele voorbeelden van projecten waar jij aan mee zou kunnen werken:
High-end engineering van het unieke gebouw SAWA in Rotterdam met een modulair bouwsysteem van hout (https://mei-arch.eu/projecten-archief/sawa/)
Integraal ontwerp van de Nieuw Hallen in Den Haag, een transformatie met diverse geveltypes (https://mei-arch.eu/projecten-archief/nieuwe-hallen/).

Wie zijn wij?
Mei architects and planners is een middelgroot architectenbureau dat zich richt op architectuur en stedenbouw. We staan bekend om een diversiteit aan ambitieuze projecten op verschillende schaalniveaus en worden geprezen voor herbestemmingsprojecten (zoals Fenix I in Rotterdam en het Kaaspakhuis in Gouda) en aansprekende nieuwbouwprojecten (zoals de Schiecentrale 4B en het McDonald’s paviljoen in Rotterdam). Een van onze nieuwste projecten, het volledig houten woongebouw SAWA in Rotterdam, heeft Mei op de kaart gezet als voorloper op het gebied van toekomstbestendige, duurzame en natuurinclusieve woningbouw. Op stedenbouwkundig niveau is Mei gespecialiseerd in complexe binnenstedelijke en herbestemmingsopgaven. We ontwerpen dynamische masterplannen voor onder meer de voormalige Zijdefabriek in Naro-Fominsk (RU) en Kabeldistrict in Delft. Buiten Nederland is Mei momenteel vooral actief in Duitsland, Frankrijk en Rusland.

Kijk op www.mei-arch.eu voor een indruk van ons werk. Voor meer informatie over ons kantoor, de mensen en de sfeer, kijk je op: www.mei-arch.eu/werken-bij-mei.

Meer informatie / More information