Bouwkundig Tekenaar / BIM Modelleur

De Witte Oss zoekt een:

Wij zijn de Witte Oss. Al een eeuw zijn wij een full-service architectenbureau waarbij architectuur, projectmanagement en bouwadvies centraal staan. Onze passie is het ontwerpen van een gebouwde omgeving die positief bijdraagt aan het welzijn van de mens. Uiteraard hebben we niet alleen oog voor het ontwerp van een gebouw, maar ook voor de engineering en de daadwerkelijke realisatie. Wij krijgen van onze klanten vaak terug dat onze expertise een bijdrage levert aan een creatieve, doortastende en een integere werkwijze. Naast onze bouwkundige deskundigheid hebben we onze teamgeest hoog in het vaandel staan. Daglicht en een groene omgeving staan bij ons centraal, het is onze cultuur, hiermee is ons werk van nature duurzaam. Een greep uit onze projecten staat op onze website www.dewitteoss.nl, zoals in de woningbouw, het onderwijs, de zorg en publieke gebouwen. Word jij onze collega?

Wij zoeken een bouwkundig tekenaar/BIM Modelleur, creatief, zelfstandig en een teamplayer.

Heb jij minimaal een opleiding HBO Bouwkundige afgerond en 5 jaar relevante ervaring als bouwkundig tekenaar / modelleur? Heb je daarbij een goede dosis bouwkundige kennis en werk je als vanzelf met CAD en BIM programmatuur? Wanneer je dan ook nog van aanpakken houdt en flexibel bent, gaan we graag met je in gesprek over een mooie toekomst binnen ons bureau. Affiniteit met architectuur en in het bijzonder met onze visie is een pré.

Wanneer we tot een samenwerking komen, heb je een dynamische functie binnen een lerende werkomgeving met volop kansen jezelf te blijven ontwikkelen. We bieden je een werkverband van 32 tot 40 uur. Wij hanteren de CAO voor architectenbureaus met de daarin opgenomen salariëring.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en portfolio inclusief een korte motivatie naar ikwiljulliecollegaworden@dewitteoss.nl www.dewitteoss.nl