BIM-Modelleur

Bim& Beyond zoekt een:

Bij Bim & Beyond vind je de dynamiek van een architectenbureau en de technische kennis van echte doeners. Als BIM-modelleur werk je vanuit een modern kantoor in hartje Rotterdam aan mooie projecten in Revit.

Willen is kunnen als BIM-modelleur

In deze functie bevind je je op de uitdagende overgang tussen architectuur en realisatie. Hier komen alle disciplines samen. Dat betekent dat je dagelijks samenwerkt met architecten, aannemers, leveranciers en bouwtechnici. Je werkt bouwplannen uit van de architect of de bouwer. Bestaande gebouwen modelleer in Revit. Je lost bouwtechnische problemen op. Ook voer je een uitgebreide bouwkundige analyse uit, lever je oplossingen aan en vertaal je deze naar een gedetailleerd 3Dmodel en tekeningen. Samen werken we elke dag met een geweldig team aan gevarieerde en spannende projecten. Daarnaast hou je je bezig met:

· het vertalen van ontwerpen naar bouwbare plannen.
· modellen toetsen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid.
· het maken van mooi en waterdichte details.

Wij zijn Bim & Beyond

Even voorstellen: wij zijn bimmers met een schetsrol. Wij zijn geen lijnentrekkers. Wij zijn Rotterdammers. Wij werken samen en tekenen alles uit. Wij communiceren, verifiëren en coördineren. En dat alles in een BIM-model waarin alle oplossingen en afspraken integraal vastliggen. In 2014 begonnen we met de ondersteuning van ontwerpers, bouwers en eigenaren van gebouwen. Maar onze wortels gaan terug tot 1927, het oprichtingsjaar van Kraaijvanger Architects waar wij deel van uitmaken.

We werken in een heel divers team van 13 mensen. Extravert en introvert, Nederlands en internationaal. Grote kans dat jij erbij past. Wij leren nog elke dag. Vinden we zelfs enorm belangrijk. Of je nou een young professional bent of al wat ervaring hebt. Zo kunnen we onze opdrachtgevers vandaag én morgen van de beste dienstverlening voorzien.

En jij?

Dé eigenschap waar je niet zonder kunt in deze functie? Dat is nauwkeurigheid. Niet gek, want als je de komma iets te ver zet, zou het zomaar kunnen dat er 1.000 kozijnen worden besteld die niet passen. Je hebt voldoende ervaring in de bouwtechniek om ons jargon gemakkelijk op te pikken. En als je het toch niet snapt, dan stel je de juiste vragen. Wij zijn recht voor z’n raap, dus hopelijk jij ook. Daarnaast heb je:

· een hbo-diploma van een technische studie, Bouwkunde of Architectuur.
· 1 à 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als technisch ontwerper of BIM-engineer.
· het talent om blindelings – figuurlijk gezien – je weg in Revit te vinden.

Initiatief nemen wordt beloond

Toegegeven, we vragen veel van je als BIM-modelleur. Daar mag je dan ook een passende beloning voor verwachten bij Bim & Beyond. Je krijgt van ons op basis van een 40-urige werkweek:

· een brutomaandsalaris van minimaal € 2.424,- (F0) en maximaal € 3.196,-(H3). We stimuleren je door te groeien.
· een contract voor 32 tot 40 uur.
· een opleidingsbudget zodat jij je verder kan specialiseren en ontwikkelen.
· een bonusregeling.
· reiskostenvergoeding.
· 30 vakantiedagen.
· pensioenopbouw.

Kansen laat je niet liggen, daarom solliciteer je zeker vóór 17 januari 2022. Daarna is deze vacature gesloten. Heb je nog vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Erwin Spuybroek, directeur partner via 06 – 19 03 45 00 of erwin@bimandbeyond.nl

Hoe de sollicitatieprocedure er verder uitziet? Tijdens het eerste videogesprek maak je kennis met Erwin. We bespreken je ambities en vragen jouw referenties op. Zijn we nóg enthousiaster geworden? Dan volgt een tweede gesprek bij ons op kantoor, waar we dieper op ons bedrijf en de functie ingaan. Ook krijg je de kans om met een toekomstige directe collega te praten. Wie weet proosten wij binnenkort op jouw nieuwe baan!