Junior landschapsontwerper / architect

Land-id zoekt een:

Zoek jij een interessante werkplek? Wil jij werken aan uitdagende projecten in een ambitieus en vrolijk team? Wil je als (junior) landschapsontwerper/architect of ruimtelijke planner veel ruimte krijgen om jouw talenten te ontwikkelen? En tegelijkertijd kunnen sparren met ervaren collega’s? Dan passen we bij elkaar!

Land-id is een team van twaalf bevlogen landschapsarchitecten en omgevingsmanagers, gevestigd in Arnhem. Wij werken aan complexe en grote opgaven als klimaatadaptatie en energietransitie. Het accent in onze projecten ligt op regionale visies en strategische advisering. In onze plannen combineren wij inhoudelijk vakmanschap met participatie en zorgen daarmee voor verbinding tussen bewoners, experts en beslissers.

Wij zoeken een junior die ons team in de volle breedte kan ondersteunen, waardoor je met alle facetten van het vak in aanraking komt. Je draagt samen met je collega’s bij aan de inhoudelijke invulling van verschillende projecten. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het vervaardigen van kaartmaterialen, visualiseren van visies, (mee)organiseren van en deelnemen aan bewonersavonden en werksessies en het schrijven en opmaken van rapportages.

Wij zoeken iemand die:

  • Een HBO- of WO-opleiding heeft als landschapsontwerper/architect of ruimtelijke planner;
  • Affiniteit heeft met ruimtelijke vraagstukken in het landelijk gebied;
  • Analytisch sterk is en het (creatieve) vermogen heeft om te verbeelden;
  • Zorgvuldig en precies is, met oog voor detail;
  • Een proactieve houding heeft;
  • 0 tot 5 jaar werkervaring heeft;
  • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden (Nederlands);
  • Adobe (Illustrator, Photoshop, Indesign) beheerst. GIS en AutoCAD zijn een pré.

Wij bieden jou een stimulerende werkomgeving, waarin je in kleine teams van wisselende samenstelling werkt aan verschillende projecten. Wij geven je veel ruimte om te experimenteren en gelegenheid om verschillende kanten van je professionele vaardigheden en interesses te ontwikkelen. Land-id heeft geen hiërarchie: iedereen wordt gewaardeerd en iedereen heeft inspraak. Er wordt bij ons hard gewerkt en veel gelachen.