HR manager

Inbo zoekt een:

Je bent een HR-Manager die diverse behoeftes in het bedrijf kan vertalen naar zijn/haar vakgebied, om op deze manier bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Je daagt de organisatie en medewerkers uit om te blijven ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Je zorgt ervoor dat je collega’s kunnen excelleren in een prettige werkomgeving.

Wat doe je?
Je stuurt het HR(D)-team aan, bewaakt de primaire HR-processen en acties op het gebied van HR. In jouw rol weet je, samen met je team, de strategische koers van Inbo te vertalen in HR(D)-beleid, development programma’s en projecten zodat de koers wordt vastgehouden en gerealiseerd. Je pakt de regie op het gebied van Shiny Happy People en de Lerende Organisatie en vertaalt vragen uit het bedrijf naar thema’s zoals Talentmanagement en Leiderschap. Samen met de L&D manager en het HR(D)-team geef je vorm en invulling aan onze eigen InboAcademie, organisatieontwikkeling en management development. Je bent sparringpartner voor bestuur, medewerkers, je team en partners.

Je ondersteunt de vestigingen in het vormgeven en uitvoeren van het HR(D)-beleid en zal nauw samenwerken met de verschillende groepen en partners. Je rapporteert rechtstreeks aan het bestuur.

Je bent eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers
Je adviseert en ondersteunt het bestuur en partners op het gebied van HR-beleid
Je vertaalt de organisatiestrategie naar een effectief en gedragen HR-beleid (in samenwerking met L&D-manager en het HR(D)-team).
Het opstellen, coördineren en implementeren van een meerjarenplan voor People Development, Creëren, vernieuwen, optimaliseren en implementeren van HR en Development gerelateerde thema’s Coachen, faciliteren en verbinden in het HR-team (L&D manager, 3 HR-assistants, 1 coach/HR-specialist)
Je houdt contact met de branchevereniging BNA en collega’s over actuele thema’s met betrekking tot personeelsbeleid in de architectenbranche.

Wie ben je en wat neem je mee?
Je hebt minimaal 5 à 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, ervaring in de architectenbranche is een pré
Je hebt een universitair werk- en denkniveau
Je hebt sterke communicatieve vaardigheden (nadruk op luistervaardigheid)
Je hebt een goed inlevingsvermogen, kan aansluiten op verschillende niveaus en beschikt over goede adviesvaardigheden
Je hebt ervaring en kennis van verzuim- en re-integratietrajecten
Je hebt bij voorkeur kennis van arbeid juridische wet- en regelgeving
Je bent integer en betrouwbaar
Je hebt een sterk analytisch en conceptueel vermogen en een ondernemende en
hands-on instelling
Je bent ondanks jouw strategische rol in staat om praktisch en pragmatisch te kunnen denken
Je bent accuraat, zelfstandig en initiatiefrijk
Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en kan ook goed uit de voeten in het Engels

Wat bieden we je?
Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling onder andere door training en/of opleiding. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt conform de CAO voor architectenbureaus.

Daarnaast bieden we je:

Mogelijkheid om nieuwe projecten en programma’s te initiëren en te implementeren
Een team van inspirerende staf collega’s van ICT, Finance en Communicatie
Flexibel werken, waarbij jouw zichtbaarheid en bereikbaarheid op kantoren absoluut noodzakelijk is
Een marktconform beloningspakket, waaronder een winstuitkering, laptop en mobiele telefoon
Mogelijkheid om na 1 jaar in dienst certificaten te kopen van Inbo, Inbo wordt zo ook (een beetje) van jou!

Wie zijn wij?
Inbo is een ambitieus en toonaangevend bureau voor (interieur-)architectuur, bouwkundige engineering en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Dat doen we vanuit vijf locaties in Nederland en één in China. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact.

Meer informatie / More information