Senior bouwkundige

Barcode Architects zoekt een:

Barcode Architects is een bureau voor architectuur en stedenbouw, gevestigd in het centrum van Rotterdam. Het bureau is opgericht in 2009 en bestaat inmiddels uit een internationaal team van zo’n 70 architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen. Barcode Architects richt zich op zowel ontwerp als onderzoek, met projecten in binnen- en buitenland. We werken aan uiteenlopende projecten, variërend van publieke gebouwen tot hoogbouwtorens. Op dit moment werken we aan een aantal spraakmakende projecten, zoals de CasaNova (Rotterdam), het Sluishuis (Amsterdam) en het nieuwe stadskantoor in Dresden.

Om de architecten te ondersteunen bij de realisatie van deze projecten zijn we op korte termijn op zoek naar een (senior) bouwkundige.

Als bouwkundige ondersteun je de verschillende projectteams bij het technisch uitwerken van onze projecten. Je kan goed detailleren, hebt een goed bouwkundig inzicht en gevoel voor architectuur. Ook ben je bekend met de Nederlandse bouwpraktijk en wet- en regelgeving.

Wat we vragen:
— Afgeronde hbo-opleiding in de richting Bouwkunde
— Je hebt 5-7 jaar relevante werkervaring
— Je hebt kennis van Revit en BIM
— Een flinke dosis ambitie
— Je bent flexibel, zelfstandig, hands-on en professioneel
— Nederlands als moedertaal of uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
— Uitstekende beheersing van Engels in woord en geschrift

Wat we bieden:
— Een dynamische functie bij een groeiend bureau, met volop kansen om je te ontwikkelen en door te groeien
— Een werkplek binnen een jong, internationaal en ambitieus team in hartje Rotterdam

Interesse? Stuur je cv en portfolio (PDF max 10 MB) inclusief korte motivatie naar work@barcodearchitects.com onder vermelding van ‘Sollicitatie Bouwkundige’.

Toch nog een paar vragen? Neem contact op met Juliet den Oudendammer via bovenstaand e-mailadres.

Meer informatie / More information