Young urban professional

WeLoveTheCity zoekt een:

WeLoveTheCity werkt aan stedelijke tranformatie in 10 van de 20 grootste steden in Nederland, zoals Amstelstation Amsterdam, Bossche Stadsdelta in ‘s-Hertogenbosch en Cromhoff in Enschede. Verder hebben we een klein internationaal portfolio met projecten in Europa en Afrika. Het verrichten van ontwerponderzoek is een deel van ons werk maar we worden pas echt enthousiast wanneer dat tot resultaten op de grond leidt. We zoeken een energieke, ondernemende en extraverte young urban professional die graag samenwerkt in een team van gedreven ontwerpers, maar niet zélf een ontwerper is. Als je niet bang bent om soms te improviseren is dat een pré. Jouw drijfveer ligt op de snijvlak van gebiedsontwikkeling, co-creatie en ontwerp.

Ook wanneer je eerder een traineeship bij een gemeentelijke organisatie gelopen hebt, is dat een plus. Vanwege ons internationale team, heeft een young professional die Nederlandstalig in woord en schrift is, onze sterke voorkeur. Ben jij een kanon in participatie en communicatie? Schroom dan niet op te solliciteren!

Stuur jouw CV met drie projecten waar jij trots op bent of een motivatie (geschreven, maar we vinden een video net zo leuk!) roel@welovethecity.eu. Ook voor inhoudelijke vragen over de vacature, kan je contact opnemen met Roel. Wij hopen je straks onder het genot van een kop koffie in het Justus van Effenblok te kunnen ontmoeten!

Vanwege kerst nemen we je sollicitatie per 3 januari in behandeling. Je krijgt dus pas in 2022 een reactie!

Benieuwd naar jouw toekomstige projecten? Check dan www.welovethecity.eu