talented stagiair of werkervaringsstudent

AAArchitects zoekt een:

Wil je graag praktische ervaring opdoen in een jong en dynamisch team in een internationale omgeving? Dan ben je bij ons van harte welkom!
Wij, AAArchitects, zijn een groeiend architectenbureau met een hoog ambitieniveau. We werken aan nieuwbouw en renovatie projecten voor nationale en internationale klanten. Hierbij is sprake van een integrale aanpak, waarbij het gebouw, de installaties, het interieur & meubilair en het terrein binnen het bureau worden bedacht, uitgewerkt en gecoördineerd.
Ons kantoor is perfect gelegen in het centrum van Den Haag en eenvoudig bereikbaar met openbaar vervoer.

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde stagiair die in de eindfase van zijn/haar studie bouwkunde zit en voor een periode van minimaal 3 maanden werkervaring op wil doen.
Als stagiair zal jij meewerken aan uiteenlopende projecten op verschillende schaalniveaus aan onder meer 3D-modellen (virtueel en fysiek), technisch ontwerpen, technische tekeningen, fotodocumentaties, projectbezoeken etc.
Als je vertrouwd bent met het gebruik van AutoCAD en Photoshop, Engels spreekt en zelfstandig binnen een team kan werken, stuur dan je portfolio met CV naar info@aaarchitects.nl. Onze mailbox is toereikend voor mails tot 5 MB.

Meer informatie / More information