Assistent-ontwerper

Topos architectuur & bouwkunde zoekt een:

Assistent-ontwerper Topos (32-40 uur)

Topos is op zoek naar een enthousiaste assistent-ontwerper die samen met ons multidisciplinair team aan een breed scala aan opdrachten wil werken.

Wat bieden wij

 • Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring conform CAO voor architectenbureaus schaal G-H (€ 2.600,= € 3.000,=).
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden.
 • Flexibele werktijden.
 • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Wat verwachten wij
Wij zoeken een enthousiaste assistent-ontwerper die voldoening haalt uit het ondersteunen van de architect in het ontwerpen van bijzondere projecten. Het betreft een uitdagende functie waarbij innovatief denken en samenwerken centraal staat.

 • Je hebt een afgeronde architectuuropleiding (WO/HBO-niveau).
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Een proactieve houding wordt zeer gewaardeerd.
 • Ervaring met SketchUp, Adobe, grafische programma’s en 3D/BIM (Revit) is een pre.
 • Je participeert actief tijdens de diverse (interne) overleggen en communiceert helder.

Als assistent-ontwerper bij Topos werk je nauw samen met een ervaren projectarchitect/projectleider. Je ondersteunt in het vertalen van innovatieve ontwerpen naar heldere beelden en brengt ideeën in waarmee we verder komen. Je bent in staat de visie van een architect te vertalen in goede ontwerpstudies met oog voor esthetiek en functionaliteit. Het creëren van overtuigende beelden, die ook bruikbaar zijn voor tenders, en het optimaal gebruik maken Sketchup/Revit voor diverse modelstudies zijn belangrijke aandachtspunten voor ons.

Wie zijn wij
Topos is een bureau voor architectuur en bouwkunde dat zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt op het gebied van bijvoorbeeld klimaatverandering, circulariteit en duurzaamheid. Door het creëren en toepassen van slimme integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie in al onze projecten, werken wij op zo’n manier mee aan een betere toekomst voor mens en natuur.
Bij Topos werk je in een ontspannen sfeer, samen aan projecten die variëren in omvang, aard en complexiteit. Er is een grote individuele vrijheid om het werk op een eigen wijze in te vullen, waarbij gevarieerd thuis en op kantoor gewerkt kan worden. Wij zijn een full-service bureau en verzorgen alle architectonische en bouwkundige diensten van ontwerp t/m BIM-engineering en bouwbegeleiding. Daarnaast ontwikkelen wij ons sterk op het gebied van stedenbouw. We zijn altijd primair op zoek naar de beste oplossingen voor de gebruikers. Het accent ligt daarbij op integrale circulaire oplossingen.

Locatie/standplaats
Gouda

Heb je vragen of interesse? Reageer dan via info@topos.nl

Meer informatie / More information