Stagiaire

Topos architectuur & bouwkunde zoekt een:

Stagiaire Topos (32-40 uur)

Topos is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire die samen met ons aan een breed scala aan opdrachten wil werken.

Wat bieden wij

  • Stageduur van minimaal 5 maanden.
  • Begeleiding bij het realiseren van stagedoelen.
  • Betrokken bij alle aspecten en fases van het ontwerpproces.
  • Flexibele werktijden.
  • Stagevergoeding conform CAO en reiskostenvergoeding.

Wat verwachten wij
Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire ter ondersteuning van het architectenteam in het ontwerpen van bijzondere projecten. Een proactieve houding wordt zeer gewaardeerd. Ervaring met SketchUp, Adobe, grafische programma’s en 3D/BIM (Revit) is een pre. Je participeert actief tijdens de diverse (interne) overleggen en communiceert helder.
Als stagiaire bij Topos leer je nauw samen te werken met een ervaren projectarchitect/projectleider. Je leert om innovatieve ontwerpen te vertalen naar heldere beelden. Je leert de visie van een architect te vertalen in goede ontwerpstudies met oog voor esthetiek en functionaliteit.

Wie zijn wij
Topos is bureau voor architectuur en bouwkunde dat zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt op het gebied van bijvoorbeeld klimaatverandering, circulariteit en duurzaamheid. Door het creëren en toepassen van slimme integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie in al onze projecten, werken wij op zo’n manier mee aan een betere toekomst voor mens en natuur.

Bij Topos werk je in een ontspannen sfeer, samen aan projecten die variëren in omvang, aard en complexiteit. Er is een grote individuele vrijheid om het werk op een eigen wijze in te vullen, waarbij gevarieerd thuis en op kantoor gewerkt kan worden. Wij zijn een full-service bureau en verzorgen alle architectonische en bouwkundige diensten van ontwerp t/m BIM-engineering en bouwbegeleiding. Daarnaast ontwikkelen wij ons sterk op het gebied van stedenbouw. We zijn altijd primair op zoek naar de beste oplossingen voor de gebruikers. Het accent ligt daarbij op integrale circulaire oplossingen.

Locatie/standplaats
Gouda

Heb je interesse? Reageer dan via info@topos.nl

Meer informatie / More information