Afdelingssecretaresse

KuiperCompagnons zoekt een:

Wij zoeken een enthousiaste en proactieve afdelingssecretaresse!

Ben jij organisatorisch sterk en goed in het stellen van prioriteiten? Kun je het overzicht bewaren en moeiteloos schakelen in de hectiek van de dag? Dan bieden wij deze leuke, veelzijdige functie aan waarin je snel aan de slag kunt.

Wat ga je doen
Je bent het eerste aanspreekpunt van één van de afdelingen, bestaande uit ongeveer 30 medewerkers, maar ook naar buiten toe richting onze opdrachtgevers. Met jouw dienstverlenende een proactieve mentaliteit kunnen jouw afdelingshoofd en collega’s zich focussen op hun taken. Je verricht diverse secretariële en ondersteunende werkzaamheden, waaronder: agendabeheer, afhandelen telefoontjes, mail- en postverwerking, archivering van projectdocumenten, eindredactie van offertes, boekjes en projectrapportages, het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten (incl. verslaglegging/bewaken van acties en deadlines) en het ontvangen van bezoekers.
Onze secretaresses dragen gezamenlijk verantwoordelijkheid voor het aannemen van de algemene telefoon, het beheer van de algemene mailbox en de ondersteuning bij facilitaire zaken, hierin stemmen zij onderling werkzaamheden en taken af. Ook vervangen zij elkaar bij verlof en ziekte.
Kortom, een zeer veelzijdige functie waar je je als echte ‘spin in het web’ niet hoeft te vervelen!

Functie-eisen

  • je hebt een relevante afgeronde opleiding op MBO-niveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en houdt overzicht;
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse (en bij voorkeur ook Engelse taal) in woord en geschrift;
  • je hebt ervaring met het gehele MS Office pakket (Outlook, Word, PowerPoint, Excel, Teams).

Wij bieden
KuiperCompagnons biedt een prettige werksfeer, een marktconform salaris (afhankelijk van opleiding & ervaring) en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij onze medewerkers veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Het betreft een fulltime functie (40 uur/week). Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jane van Biezen, telefoon: 06-33690419. Wil je solliciteren? Stuur dan voor 28 januari je motivatie en CV naar PenO@kuiper.nl, onder vermelding van ‘Vacature Afdelingssecretaresse’.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Meer informatie / More information