Stagiair(e)/Intern

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE zoekt een:

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE is een middelgroot en ambitieus architectenbureau in het centrum van Den Haag. Wij werken aan prachtige projecten met een hoog esthetisch niveau die vergaande bouwkundige expertise vragen. Ons portfolio voorziet in nieuw- en verbouw van luxueuze woonhuizen, transformaties, nieuwbouw voor woningbouwopgaven, hoogbouw, binnenstedelijke restauraties en nieuwbouw interventies.

Op dit moment hebben wij binnen ons team een stageplek beschikbaar voor een ambitieuze HBO/Universitair stagiair(e). Wij zoeken iemand die het leuk vindt om op alle plekken in het kantoor zijn of haar steentje bij te dragen, dus een zogenaamde “hands on” mentaliteit is een pré. Inhoudelijk zijn en een basisbeheersing van Revit, 3D modeling en AutoCAD is een must.

Het team van medewerkers binnen ons bureau bestaat uit architecten, tekenaars, bouwkundigen en 3D specialisten. Zij werken onderling veel samen. Als stagiair(e) zul je ondersteunende werkzaamheden voor verschillende projecten verrichten. Een mooie kans om ervaring op te doen met alle aspecten van het werken op een architectenbureau.

Ons team van werknemers is een bonte mix van nationaliteiten. Dit betekent dat we op kantoor zowel Nederlands als Engels spreken. Je bent daarom ook van harte welkom als je niet vloeiend Nederlands spreekt. Een goede beheersing van de Engelse taal is wel belangrijk.

Wij bieden je een fulltime stage met goede begeleiding. Je krijgt de kans om verschillende fasen binnen één of meerdere projecten te doorlopen en de daarbij behorende werkzaamheden uit te voeren. De stagevergoeding bepalen we in overleg.

Heeft deze vacature je interesse gewekt en beschik je over de gevraagde eigenschappen? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en eventuele portfolio naar STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE, t.a.v. Marikke van Vliet, Scheveningseweg 12, 2517 KT, Den Haag, T: +31 70 36 00 882, vacature@svdba.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.