Bouwkundig ontwerper / tekenaar (Revit)

Dedato ontwerpers en architecten zoekt een:

Ben jij die bouwkundig ontwerper/ modelleur (Revit) die de visie van de architecten verder kan ontwikkelen en vertalen naar technisch en kwalitatief goede gebouwen?
En vindt jij het leuk om in ons team van ca 10 architecten en bouwkundigen samen te werken met constructeurs, aannemers en ontwikkelaars in een BIM-omgeving? Om betrokken te worden bij het hele bouwproces van ontwerp tot realisatie? Dan is Dedato een inspirerende werkomgeving voor jou! Heb je een duurzame ambitie, dan kunnen we samen onze visie verder ontwikkelen want ook dat vinden wij belangrijk.

Wie zijn wij
Ons bureau werkt aan uiteenlopende architectuurprojecten die zich kenmerken door sterke concepten, materiaalexpressie en uitgesproken bouwconstructies. Wij bouwen voornamelijk voor opdrachtgevers in Nederland.
Dedato ontwerpers en architecten is een multidisciplinair bureau (ca 30 medewerkers) wat inhoudt dat er naast de architecten en bouwkundigen ook een team is van ontwerpers die gespecialiseerd zijn in retailprojecten, interieur en grafisch werk. Samen op één werkvloer in een open werkomgeving. Wij zijn een ervaren bureau en blijven onszelf continu vernieuwen.

Wat wij vragen

  • Een afgeronde opleiding HBO bouwkunde of soortgelijk.
  • Aantoonbare ervaring met Autocad en Revit.
  • Kennis van actuele bouwtechniek en regelgeving.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal ( spreken en schrijven).
  • Bij voorkeur woon je binnen een straal van 30 km van Amsterdam.

Kom eens langs voor een open gesprek en geniet gelijk even van het mooie uitzicht over het IJ! Wij horen graag van je via onderstaande contactgegevens, bij voorkeur met een beknopt portfolio. Heb je nog vragen, bel of mail ons gerust!

Dedato ontwerpers en architecten
Danzigerkade 2C
1013 AP Amsterdam
020-6266233
Anneke de Jong mail: a.dejong@dedato.com