Bouwkundig Adviseur

Hylkema Erfgoed zoekt een:

Hylkema Erfgoed – Advies en Ontwerp is een veelzijdig, door Stichting ERM gecertificeerd, bureau gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Het bureau is gespecialiseerd in restauratie, herbestemming en transformatie van historische gebouwen en complexen. Wij adviseren bij dergelijke opgaven op bouwhistorisch, bouwtechnisch, bestuurlijk, organisatorisch en financieel gebied. Ook maken we architectonische plannen en begeleiden in de uitvoering. We hebben een ruime en gevarieerde portefeuille. Lopende projecten zijn onder andere Paleis Soestdijk in Baarn, Buitenplaats Doornburgh in Maarssen, het Walenweeshuis en Scheepvaartmuseum in Amsterdam, Kasteel Gemert in Gemert, Ungerplein 2 in Rotterdam en de St. Sebastiaansdoelen in Middelburg.

Ons bureau is momenteel op zoek naar een ervaren restauratie-bouwkundige om ons multidisciplinaire team van professionals op korte termijn te versterken.

Ervaren Bouwkundig Adviseur
De bouwkundig adviseur die wij zoeken heeft circa 5 jaar ervaring met het verrichten van bouwtechnische opnames van monumentale gebouwen, het maken van technische omschrijvingen en het opstellen van kostenramingen op basis van de bouwtechnische opname. Je bent in staat om elementenbegrotingen op te stellen en hebt kennis van (historische) materialen en constructies. Ervaring met het schrijven van bestekken strekt tot aanbeveling. Ervaring met projectleiding, directievoering en dagelijks toezicht bij bouwprocessen is een pre.

Functie-eisen
– afgeronde Technische opleiding op hbo-niveau;
– bij voorkeur afgeronde Post-hbo opleiding Bouwhistorie, Restauratie en Monumentenzorg
– affiniteit met cultureel erfgoed;
– aantoonbare relevante werkervaring (indicatie 5 jaar);
– proactief, secuur en analytisch;
– minimaal 32 uur per week beschikbaar;
– vloeiende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift

Heb jij affiniteit met cultureel erfgoed en ben je creatief en enthousiast? Heb je een afgeronde hbo-opleiding en enkele jaren ervaring? Dan pas jij in het profiel dat wij zoeken! Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring en een zeer dynamische omgeving.

Reageren
Past deze functie perfect bij jou? We nodigen je graag uit voor een gesprek. Mail je CV en een korte motivatie uiterlijk 15 mei naar Jan van Zelst, j.vanzelst@hylkemaerfgoed.nl.

Meer informatie / More information