Technisch ontwerper / technisch tekenaar

Jo Coenen Architects & Urbanists (JCAU) zoekt een:

Jo Coenen Architects & Urbanists JCAU was altijd gefascineerd door het leven, geïnteresseerd in hoe mensen zich bewegen en zich gedragen in de openbare ruimte. Werken in een stedelijke context is dan ook van groot belang voor ons en is een van onze kerncompetenties. De ervaring van Jo Coenen Architects & Urbanists op dit gebied bracht professor Jo Coenen van 2000 tot 2004 als “Rijksbouwmeester” van Nederland. De rol van de Rijksbouwmeester gaat primair over het handhaven van kwaliteit en duurzaamheid in alle belangrijke transformatieprocessen van grootstedelijke gebieden van Nederland. Hij werkt als toezichthouder in het belang van het land. Door deze aanstelling heeft Jo Coenen samengewerkt met planners en architecten uit heel Europa.

Vandaag put het bureau – onder de naam Jo Coenen Architects & Urbanists (JCAU) – uit het indrukwekkende portfolio en uitgebreide ervaring van Jo Coenen, terwijl het werd versterkt door een nieuwe generatie die de afgelopen jaren is toegetreden: Thomas Offermans (directeur van JCAU Studio Amsterdam), Christof Goldschmid (directeur JCAU Studio Bern), Olivier Graeven (directeur JCAU studio Euregio) en Mick Dubois (partner JCAU Studio Euregio en Studio BE). Thomas, Olivier, Mick en Christof omarmen de filosofie van Coenen en het hart van zijn werk en starten nieuwe projecten met een jonge en moderne gretigheid en dragen zo dit belangrijke culturele erfgoed mee naar de toekomst.

Bij studio Euregio werken we aan diverse projecten in Nederland en België, van herbestemming, residentieel, cultureel tot stedenbouwkundige opgaves.
Ter versterking van ons team in Maastricht zijn wij op zoek naar twee enthousiaste technisch ontwerpers / tekenaars die zelfstandig op aanwijzing architecten aan diverse projecten kan uitwerken.

Wat bieden wij?

 • een interessant en afwisselend werkpakket voor 40 uren
 • een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen ontwikkeling
 • een werkplek nabij het centrum van Maastricht en vlakbij het station
 • een enthousiast team van 13 collega’s

Wat verwachten we van jou?

 • minimaal HBO niveau
 • ervaring in het zelfstandig uitwerken van architectuur en bouwtechnisch detailleren.
 • een brede interesse voor architectuur, stedenbouw en erfgoed
 • een gemotiveerde en collegiale werkhouding
 • beheersing van AutoCAD/Revit en/of Vectorworks is een must,
 • beheersing van Adobe suite is een pre.
 • beheersing van de Nederlandse taal

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je CV, portfolio (max. grootte 20MB of een link via WeTransfer) en een korte motivatie naar mick.dubois@jocoenen.com en olivier.graeven@jocoenen.com

Voor meer informatie over ons bureau, kijk op www.jcau.nl of www.instagram.com/jcau_bv