Medior Landschapsarchitect

Gemeente Rotterdam zoekt een:

€ 3090 – € 4671 bruto p.m. | 36 uur per week | Onbepaalde tijd

De afgelopen jaren hebben we Rotterdam zien transformeren naar een groenere stad met meer ruimte voor fietsers en voetgangers. Een stad met toonaangevende architectuur waar het prettig verblijven is. En we zijn nog niet klaar! Onze ambities zijn groot en daarom zijn we op zoek naar landschapsarchitecten op medior niveau die ons willen helpen de stad nog mooier te maken.

Als landschapsarchitect kom je te werken in één van de vier gebiedsteams en krijg je een deel van Rotterdam onder je hoede. Dit gebied ken je op den duur als je broekzak. Samen met een meer ervaren landschapsarchitect en een junior landschapsarchitect verdeel je de projecten die spelen in het gebied. We zijn op zoek naar medioren voor meerdere gebieden in de stad en horen graag van je waar je voorkeur naar uit gaat!

Projecten waar je bijvoorbeeld aan werkt zijn:

  • Het opstellen van Masterplannen of Nota’s van uitgangspunten voor projecten of Visies voor je gebied. Dit doe je integraal met onder andere stedenbouwkundigen, verkeerskundigen en planeconomen.
  • Het maken van programma’s van eisen voor inrichtingsplannen. Je collega’s van het ontwerpteam werken dit vervolgens uit in een VO en een DO.
  • Kleine vragen vanuit het gebied oppakken of bewonersinitiatieven beoordelen.

Als medior werk je deels zelfstandig aan projecten, deels trek je samen op met een meer senior landschapsarchitect bij grotere gebiedsontwikkelingen of complexe projecten. Je precieze taken en verantwoordelijkheden stemmen we af op je ervaring.

Voor informatie over de vacature en de arbeidsvoorwaarden: https://www.werkenvoorrotterdam.nl/vacatures/medior-landschapsarchitect-14902

Meer informatie / More information