landschapsarchitect

MTD landschapsarchitecten zoekt een:

MTD is een ambitieus ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur en stedebouw en werkt met circa 25 jonge en getalenteerde ontwerpers en adviseurs aan spraakmakende projecten. Vanzelfsprekend is de aandacht voor duurzaamheid, klimaatadaptatie en biodiversiteit. MTD is een informele en professionele organisatie met een werkwijze die ruimte biedt voor zelfstandigheid en samenwerking. MTD is gevestigd nabij het centrum van ’s-Hertogenbosch, een fijne centrale plek in Nederland waar de ruimte is voor prettig wonen en werken.

Wij zoeken voor tenminste 32 uur per week een inspirerende ontwerper en adviseur met een uitgesproken visie op het gebied van landschapsarchitectuur in aansluiting op actuele thema’s met betrekking tot wonen, werken en mobiliteit.

De kandidaat heeft de kwaliteiten en ervaring om integrale planprocessen te initiëren en leiding te geven aan jonge ontwerpers, netwerken te ontwikkelen en te onderhouden en samen te werken met gerenommeerde architecten en opdrachtgevers. Wij zoeken een kandidaat die vanuit gedegen analyses, prikkelend en schetsend richting geeft aan de ruimtelijke kwaliteit en betekenis van onze projecten, met name in de gebiedsontwikkeling in relatie met landschap en erfgoed en de inpassing van grootschalige infrastructuur.

Benodigd is een afgeronde opleiding landschapsarchitectuur aan de WUR, TU Delft of Academie van Bouwkunst en meerdere jaren ervaring in een soortgelijke bureau-omgeving. Wij rekenen op vaardigheid met Autocad, Sketch-up en Adobe Illustrator / Indesign.

De kandidaat zal de ruimte krijgen om een zelfstandige en bepalende rol te spelen in ons bureau en vakgebied.

Wil je onze nieuwe collega worden, maak dan nader kennis met MTD via www.mtdls.nl of stel je vragen over de functie en procedure aan Ruud Dubbeld, via dubbeld@mtdls.nl of 06-51987617 en stuur je sollicitatie met cv, motivatie en portfolio voor 1 juni aanstaande, als pdf niet groter dan 15 mb, naar mtd@mtdls.nl

Meer informatie / More information