stedebouwkundige

MTD landschapsarchitecten zoekt een:

MTD is een ambitieus ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur en stedebouw en werkt met circa 25 jonge en getalenteerde ontwerpers en adviseurs aan spraakmakende projecten. MTD is een informele en professionele organisatie met een werkwijze die ruimte biedt voor zelfstandigheid en samenwerking. MTD is gevestigd nabij het centrum van ’s-Hertogenbosch, een fijne centrale plek in Nederland waar ruimte is voor prettig wonen en werken

Wij zoeken voor tenminste 24 uur per week een inspirerende stedebouwkundig ontwerper en adviseur met een uitgesproken visie op actuele thema’s ten aanzien van wonen, werken, architectuur en erfgoed en vaardig is op verschillende schaal- en abstractieniveaus.

De kandidaat heeft de kwaliteiten en ervaring om vanuit gedegen analyses, onderzoekend en schetsend richting te geven aan de stedebouwkundige kwaliteit van onze projecten, met name in de gebiedsontwikkeling in relatie met landschap en erfgoed. Het gaat daarbij vooral om de inpassing van stedebouwkundige verkavelingen en beeldkwaliteit in bijzonder situaties, landschappelijk of stedelijk, in relatie met erfgoed of natuur.

Benodigd is een afgeronde opleiding stedebouw aan de TU of Academie van Bouwkunst en meerdere jaren ervaring in een stedebouwkundig bureau. Wij rekenen op vaardigheid met behulp van tenminste Autocad, Sketch-up en Adobe Illustrator / Indesign.

De kandidaat zal de ruimte krijgen om een zelfstandige en bepalende rol te spelen in ons bureau en vakgebied.

Wil je onze nieuwe collega worden, maak dan nader kennis met MTD via www.mtdls.nl of stel je vragen over de functie en procedure aan Ruud Dubbeld, via dubbeld@mtdls.nl of 06-51987617 en stuur je sollicitatie met cv, motivatie en portfolio voor 1 juni aanstaande, als pdf niet groter dan 15 mb, naar mtd@mtdls.nl

Meer informatie / More information