TECHNISCH ONTWERPER OPENBARE RUIMTE

Strootman Landschapsarchitecten zoekt een:

Strootman Landschapsarchitecten is een ontwerpbureau voor zowel landschappelijke als stedelijke opgaven. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Arnhem werkt ons team met brede expertise aan de maatschappelijke opgaven van dit moment. Klimaatadaptatie, vernieuwing van het landelijk gebied, stedelijke vergroening én verdichting, vergroten van biodiversiteit, energietransitie – wij benutten deze opgaven om de aantrekkelijkheid van stad en land te vergroten. Daarbij hebben we veel aandacht voor duurzaamheid, de omgang met erfgoed en de toegankelijkheid van de openbare ruimte voor iedereen.

We hebben een vacature voor een technisch ontwerper, opgeleid in de landschapsarchitectuur of stedenbouw en vier tot acht jaar ervaring met het ontwerpen voor de openbare ruimte. We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en plek in een zeer gemotiveerd team.

Waarom kiezen voor Strootman Landschapsarchitecten?

Bijvoorbeeld omdat ons opdrachtenpakket heel gevarieerd is. We werken aan het verdichten én vergroenen van steden en dorpen, inrichting van pleinen en straten, en we ontwerpen ook aan rivieren, stadsparken, landgoederen en tuinen. Denk bijvoorbeeld aan de herinrichting van Hembrug, het vernieuwen van de parkaanleg van landgoed Twickel, het vernieuwen van de openbare ruimte in de dorpen van Texel, of het ontwerpen van uitkijkpunten met bijpassende zitobjecten in het Drentsche Aa-gebied. Onze opdrachten breiden we steeds meer uit met het ontwerpen van inrichtingselementen. En dan hebben we het niet alleen over straatmeubilair, speelelementen, verlichting, pergola’s etc., maar ook over uitkijktorens, belvedères en bruggen.

Je krijgt binnen ons bureau volop de ruimte om je verder te ontwikkelen. We bieden de mensen in ons bureau veel mogelijkheden om dát te doen waar hun interesse en kwaliteiten liggen. Eigen inzichten en meningen worden gewaardeerd!

We werken met een divers, gemotiveerd, enthousiast internationaal team dat past bij het brede terrein waarop we werken. Naast de projecten doen we ook veel leuke dingen met elkaar. Bijvoorbeeld samen lunchen, borrelen en excursies in binnen- en buitenland.

We bieden interne professionele begeleiding aan stagiairs, nieuwe mensen en junior collega’s.

We werken samen met interessante mensen van buiten het bureau, zoals beeldend kunstenaars, verkeerskundigen, ecologen, civiel-technici en constructeurs.

Ons portfolio groeit structureel. We hebben jou nodig! Word je enthousiast van deze vacature en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan je reactie met cv en portfolio graag digitaal voor 10 juni 2022 naar: bureau@strootman.net. Bij vragen s.v.p. contact opnemen met Perry Maas: perry@strootman.net, tel. 020-4194169.

Jouw profiel:

  • Opleiding: Larenstein techniek, Design Academy of vergelijkbaar.
  • 4-8 jaar relevante werkervaring
  • Je maakt schetsen, VO’s en DO’s in AutoCAD, kent standaarddetails en werkt zowel in 2D als 3D.
  • Je bent gedreven, nieuwsgierig, en neemt initiatief.
  • Je bent vaardig met ontwerpsoftware, bij voorkeur: Autocad, Adobe CC, Sketchup, Rhino / formZ / 3dStudioMax en mogelijk Maxwell of V-Ray, Lumion;
  • Je helpt bij het maken van offertes en bent assistent-projectleider en vervanger als dat nodig is.
  • Je bent een sparringpartner voor senior ontwerpers en een vraagbaak voor junioren.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Meer informatie / More information