JUNIOR LANDSCHAPSARCHITECT / -ONTWERPER

Strootman Landschapsarchitecten zoekt een:

Heb je je opleiding afgerond en ben je op zoek naar een leuk team en uitdagende baan? Of studeer je nog, ben je bijna klaar en nu al op zoek? We zijn op zoek naar een ontwerper met affectie voor de grote schaal, die wil meedenken over de toekomst van Nederland, en in staat is deze te verbeelden.

Waarom kiezen voor Strootman Landschapsarchitecten?

Bijvoorbeeld omdat wij werken aan de maatschappelijke opgaven van dit moment. Er komen op dit moment grote opgaven op ons af. Denk aan de klimaatverandering, het stikstofdossier, de woningbouwcrisis, energietransitie. Dat heeft grote gevolgen voor het landschap. Om die veranderingen in goede banen te leiden, werken wij aan projecten waarin we alle opgaves zoveel mogelijk integraal meenemen. We maken hierin steeds de belangrijke koppeling tussen opgaves en ontwerp, wetenschap en beleid. Een voorbeeld daarvan is ons project Naar een Ontspannen Nederland.

Je krijgt binnen ons bureau volop de ruimte om je verder te ontwikkelen. We bieden de mensen in ons bureau veel mogelijkheden om dát te doen waar hun interesse en kwaliteiten liggen. Eigen inzichten en meningen worden gewaardeerd!

We werken met een divers, gemotiveerd, enthousiast internationaal team dat past bij het brede terrein waarop we werken. De lat ligt hoog. Naast de projecten doen we ook veel leuke dingen met elkaar. Bijvoorbeeld samen lunchen, borrelen en excursies in binnen- en buitenland.

We bieden interne professionele begeleiding aan stagiairs, nieuwe mensen en junior collega’s.

We werken samen met interessante mensen van buiten het bureau, zoals beeldend kunstenaars, verkeerskundigen, ecologen, civiel-technici en constructeurs.

Ons portfolio groeit structureel. We hebben jou nodig. Ben je geïnteresseerd? Word je enthousiast van deze vacature en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan je reactie met cv en portfolio graag voor 10 juni digitaal naar: bureau@strootman.net
Bij vragen s.v.p. contact opnemen met Remco van der Togt: remco@strootman.net, tel. 020-4194169

De junior landschapsarchitect/-ontwerper die wij zoeken:

  • is een intelligente, gedreven, getalenteerde, nieuwsgierige ontwerper
  • is conceptueel sterk
  • kent het Nederlandse landschap
  • is Nederlandstalig
  • heeft plezier in samenwerken
  • kan goed overweg met Qgis, Adobe package
  • is (binnenkort) afgestudeerd als landschapsontwerper/landschapsarchitect (Van Hall Larenstein, Universiteit Wageningen, TU Delft, Academie van Bouwkunst, of vergelijkbaar).

Meer informatie / More information