Stagiair(e)

Personal Architecture zoekt een:

Personal Architecture (P·A) is op zoek naar getalenteerde, maar vooral gemotiveerde stagiair(e)s. Je wordt bij ons geen koffiejuffrouw of maquettehulpje, maar gaat voor een periode van minimaal vijf maanden actief meewerken aan onze projecten, krijgt een kijkje in de keuken van een architectenbureau en natuurlijk nemen we je mee naar de bouw! En vanzelfsprekend krijg je bij ons een passende stagevergoeding.

Voor deze stage is kennis van Sketchup, Revit, Autocad en Adobe pakketten gewenst. Ben je geïnteresseerd en kan je per direct starten of per 29 augustus? Stuur dan je portfolio, CV en je motivatiebrief naar info@personal-architecture.nl, ter attentie van Maarten Polkamp, met als onderwerp ‘sollicitatie stage P·A ‘.

P·A is een Rotterdams architectenbureau. Recent zijn we verhuisd naar ‘firma230’ (firma230.nl), een nieuw kantoorverzamelgebouw op de Goudsesingel dat we zelf aan het ontwikkelen zijn. Je komt terecht in een dynamische omgeving waar iedere dag wordt gezocht naar nieuwe uitdagingen, kansen en oplossingen; een innovatieve omgeving waar het presenteren in Virtual Reality al enkele jaren de norm is. Bij P·A gaan teamwork en eigen verantwoordelijkheid hand in hand. Er wordt hard en serieus gewerkt, maar is er altijd ruimte voor een goede grap of een gezellige borrel op ons nieuwe dakterras!

Kijk op www.personal-architecture.nl om te zien wat we doen en bekijk dit filmpje om te zien hoe we dat doen:

https://www.youtube.com/watch?v=aGKuT-CAjpA

Acquisitie door bemiddelingsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information