Stagiair Bouwkundig/Technisch Ontwerp (HBO)

Rijnboutt zoekt een:

Ben je ambitieus, enthousiast en leergierig? En ben je op zoek naar een inspirerende stage bij een multidisciplinair bureau? Dan is Rijnboutt de aangewezen plek voor jou! Per september 2022 hebben wij een stageplek bij onze afdeling Architectuur beschikbaar.

Wat we vragen:

  • Je volgt een bachelor of master Bouwkunde of build environment en bent gedurende je stage geregistreerd bij deze opleiding;
  • Ervaring met ArchiCad en/of Revit;
  • Je bent minimaal 6 maanden fulltime beschikbaar;
  • Je bent in staat je werk op een professionele manier te presenteren.

Onze bijdrage aan jou:
Je komt samen met circa 75 collega’s uit 18 verschillende culturen te werken in een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. Je hebt een eigen werkplek, maar kan ook gebruik maken van stilteplekken en ontmoetingsplekken. Wekelijks hebben we een bureauoverleg waarin wij kennis en updates met elkaar delen. De laatste inzichten, werkmethodieken, technologieën en ambachtelijke hoogstandjes delen we met elkaar in de Rijnboutt Academy. Elkaar inspireren, motiveren en respecteren vinden we belangrijk.

Rijnboutt biedt je een professionele, informele en prettige werkomgeving waarin je ontzettend veel kunt leren van alle aanwezige en uiteenlopende kennis op jouw vakgebied(techniek en BIM), en op het gebied van ontwerp (architectuur, landschap en stedenbouw). Tijdens je stage werk je aan projecten en daarmee lever jij een bijdrage aan de kwaliteit en het resultaat van ons werk. Je krijgt een marktconforme stagevergoeding.

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?
Solliciteer dan nu via de volgende link: https://jobs.rijnboutt.nl/stage-bouwkundig-technisch-ontwerp-hbo-3/nl
​We ontvangen graag een beknopt CV, je motivatie en een portfolio.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information