Personal Assistant

West 8 zoekt een:

West 8 is een dynamisch, jong, internationaal en toonaangevend ontwerpbureau op het gebied van stedenbouw, landschapsarchitectuur en infrastructuur. Op onze hoofdvestiging in Rotterdam werken ruim 60 ontwerpers van verschillende leeftijden, met een mix van nationaliteiten aan projecten over de hele wereld. Ons team ontwerpt parken, tuinen, landschappen, stedelijke gebieden, woonwijken, openbare ruimtes en waterfronten. We werken ook aan studies, concepten en visies die te maken hebben met klimaatverandering, waterbeheersing en verstedelijking. West 8 is ervaren en professioneel enerzijds en vernieuwend en informeel anderzijds.

Voor ons kantoor in Rotterdam zoeken wij een Personal Assistant (full time) / Directie Assistent / Management Assistent

Over de functie:

Als Personal / Executive Assistant bij West 8 ondersteun je twee van onze partners. Dankzij jouw inzet kunnen zij elke dag op hun best presteren. Je staat ze bij met raad en daad, denkt steeds in oplossingen, voelt aan wat nodig is en anticipeert daar tijdig op. Inhoudelijk en organisatorisch ben je op de hoogte van wat er zich op de werkvloer afspeelt, waarbij je steeds schakelt tussen directie en medewerkers. Zo regel jij dat afspraken en presentaties op tijd zijn voorbereid. Uiteraard hoort bij deze functie dat je de complexe agenda’s beheert, reizen boekt en afwisselend informele en professionele correspondentie voert (in het Nederlands en in het Engels). Je werkt op onze Front Office, samen met twee secretaresses die de facilitaire zaken op kantoor regelen en het overige team ondersteunen. Directiereizen of activiteiten vinden soms ook plaats in de avond of het weekend. Je moet in voorkomende gevallen dan ook op die momenten telefonisch bereikbaar zijn.

Onze ideale kandidaat is:

Een gedreven assistent met relevante werkervaring in een gelijksoortige functie die er plezier en voldoening uithaalt om iedere dag uitgedaagd te worden, ‘alle ballen in de lucht te houden’ en te werken in een dynamisch, inspirerend team. Je bent down-to-earth, hebt een groot talent voor organisatie, communiceert helder, en bent een absolute meester(es) in improvisatie. Je bent in staat om accuraat en gestructureerd te werken waar het nodig is, maar accepteert ook op voorhand dat de dag vaak niet volgens plan loopt. Dankzij je probleemoplossende vermogen weet je ook tijdens een storm het schip veilig naar de haven te navigeren. Op die turbulente momenten kun jij zorgen voor rust en overzicht. Je hebt affiniteit met ons werk en kunt je invoelen in de drive en gepassioneerdheid die bij het creatieve proces komen kijken. Ervaring in de dynamische wereld van ontwerp, media of cultuur is een pré. Je bent prettig in de omgang en draagt bij aan een positieve werksfeer. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

Wij bieden:

Een functie met een dienstverband voor 1 jaar, waarna bij goed functioneren een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Een marktconform salaris gebaseerd op je ervaring en kwalificaties aangevuld met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een internationaal, creatief, gemotiveerd en divers team, samengesteld uit mensen van over de hele wereld. Tot slot bieden we je een mooie werkplek met uitzicht over de Rotterdamse haven. De startdatum van het contract is in overleg, maar bij voorkeur zo snel mogelijk.

Spreekt dit je aan?

Dan maken we graag kennis met je. Stuur je CV met een korte motivatie naar c.dobrick@west8.com en jobs@west8.com

Wij hechten grote waarde aan de diversiteit van ons team en nodigen iedereen die zich in het bovenstaande profiel herkent uit om te solliciteren.
West 8 selecteert kandidaten uitsluitend op inhoud en geschiktheid voor de functie.

Meer informatie / More information