Bouwkundige stagiair Amersfoort

Inbo zoekt een:

Ons engineering team in Amersfoort is op zoek naar een leergierige stagiair. Als stagiair bij Inbo ga je aan de slag in een projectteam als bouwkundige, waarbij je de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met allerlei werkzaamheden binnen ons bureau. Bij Inbo engineering ligt de focus op de maakbaarheid van projecten en het waarmaken van architectuur. We zijn bezig met zowel techniek als esthetica.

Wij werken aan een grote variatie van projecten, van grondgebonden woningen tot grote complexe gebouwen. Elke stage is daarin anders, maar een voorbeeld van het soort projecten die je tegen kunt komen bij Inbo Amersfoort is project Grotius in Den Haag. Kijk voor meer informatie over dit project:
Grotius is extreem in alle opzichten – Een verticaal dorp op een postzegel

Spreekt dit soort projecten jou aan en zou je graag deel willen nemen aan de ontwikkeling hiervan? Dan is een stage bij Inbo echt iets voor jou!

Wie ben je en wat breng je mee?

Je studeert MBO of HBO bouwkunde en zit in jouw derde jaar.
Je bent leergierig, enthousiast en werkt graag samen in een hecht team.
Je hebt grote interesse in diversiteit in projecten.
Je neemt initiatief en bent communicatief vaardig.
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Kennis van Revit is een pré.
Je bent vanaf september minimaal 5 maanden( 800 uur) beschikbaar.
Wat bieden we je?
We bieden een interessante stageplek met stagevergoeding. We werken binnen het team aan zeer diverse en aansprekende opgaven en bieden verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen aan de hand van jouw leerdoelen. In onze InboAcademie krijg je de mogelijkheid trainingen te volgen. Denk hierbij aan software trainingen zoals Revit maar ook trainingen in bouwbesluit en detailleren.

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkunde en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

In Amersfoort werken wij met een team van circa 50 mensen aan de bouwkundige engineering voor interne en externe architecten. Als schakel tussen de architect en aannemer maken wij onze bouwkundigen plannen haalbaar en uitvoerbaar, binnen de esthetische kaders. Wij denken mee met aannemers in kosten en regels van het bouwbesluit met het behoud van het architectonische belang.

Interesse?
Wil jij graag stage lopen bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling? Bekijk hier de video ‘Werken bij Inbo Amersfoort’

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

Meer informatie / More information