Projectleider interieur

Inbo zoekt een:

Kun jij je vinden in deze stelling? Wij zijn op zoek naar een projectleider die ons team tijdelijk kan komen versterken.

Waar architectuur blijvend is, kunnen interieurs makkelijker meekleuren. Met de tijd en met veranderend gebruik. Een goed interieur geeft eigenheid en identiteit. Past bij de mensen die er wonen of werken. Weerspiegelt de ambities van een bedrijf. Helpt om een aantrekkelijke werkgever te zijn.

Wat ga je doen?
Als schakel tussen de architect en uitvoerende partijen maak jij plannen scherper, haalbaar en uitvoerbaar. Jij zet je bouwtechnische kennis, vakmanschap, gevoel voor esthetiek en gezond verstand in om dit project te leiden en richting te geven. Hierbij zorg jij voor overzicht, je wilt het beste resultaat en kijkt kritisch naar wat er de deur uit gaat. En je stimuleert anderen hetzelfde te doen. Je bent nieuwsgierig en brengt energie en enthousiasme in het team.

In jouw project ben je de spin in het web. Voor onze opdrachtgever de rots in de branding. Je bent voorbereid en komt afspraken na. Met jouw bouwkundige kennis én inzicht in het ontwerp- en bouwproces dwing je respect af. Je coördineert intern het projectteam om samen tot het gewenste resultaat te komen. Kortom, je brengt rust. Met creativiteit en daadkracht creëer je nieuwe kansen en bedenk je voor elk probleem een oplossing.

Daarnaast ben je in staat jouw project financieel te monitoren. Zijn de bestedingen in lijn met de verwachtingen of dient er bijgesteld te worden? Kunnen onderdelen gefactureerd worden? Je kunt werkzaamheden die buiten de offerte vallen herkennen en daarover het gesprek voeren met de opdrachtgever. Periodiek informeer je de financiële stand van het project aan de projectverantwoordelijke.

Wie ben je en wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde bouwkunde opleiding (HBO).
Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring als projectleider.
Je hebt affiniteit met de Retail branche.
Je hebt ervaring met werken aan grote projecten. Met jouw coördinerende kwaliteiten weet je rust en structuur te brengen.
Je bent bekend met de nieuwste technieken en software (BIM, Revit, Dynamo, Solibri en VR) en krijgt de ruimte jezelf hier verder in te ontwikkelen.
Je bent nieuwsgierig en ambitieus.
Je spreekt Nederlands en Engels.
Je hebt een oplossingsgerichte benadering en houdt van aanpakken.
Wat bieden we je?
Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amsterdam als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen, www.inbo.com.

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor interieur, architectuur, bouwkunde en urban strategy. Met 5 vestigingen en meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

Ons interieurteam is gevestigd in Amsterdam. Wij werken aan diverse projecten van bedrijfsrestaurants tot gemeentehuizen, tot campussen, tot kantoorinrichtingen.
Wij zijn van mening dat een goed interieur uitdaagt, prikkelt, inspireert en verbindt. Een goed interieur is afgestemd op de cultuur van de gebruikers, maar kan die ook beïnvloeden. Hoe je werkt en waar je elkaar op een vanzelfsprekende manier ontmoet wordt in belangrijke mate bepaald door het interieur. Neem een kijkje op onze site om een goed beeld van onze (interieur)projecten te krijgen.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s?

Stuur jouw motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg (HR) via 06 55 11 28 22.

Meer informatie / More information