officemanager  / projectbeheerder 

Strootman Landschapsarchitecten zoekt een:

Strootman Landschapsarchitecten ontwerpt met plezier aan de grote maatschappelijke opgaven van dit moment: klimaatadaptatie, energietransitie, vernieuwing van het landelijk gebied, en stedelijke vernieuwing. Ook werken we met veel enthousiasme aan opgaven als de vernieuwing van landgoederen en het ontwerp van parken en grote tuinen. We doen ontwerpend onderzoek, maken visies en vertalen die naar realiseerbare ontwerpen.

Voor onze bureaulocatie in Amsterdam zoeken we een officemanager /projectbeheerder (16-24 uur). In deze functie richt je je – naast administratieve en organisatorische werkzaamheden voor het bureau – op de administratie van projecten, budgetbewaking, (project)facturatie en projectplanning. Je bent verantwoordelijk voor een aantal uiteenlopende werkzaamheden en werkt nauw samen met Martijn Woudstra, onze controller.

Profiel

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Proactief, praktisch en hands-on; accuraat en zelfstandig;
    Goede communicatieve vaardigheden;
  • 16-24 uur per week beschikbaar (werkdagen en -tijden in nader overleg te bepalen, liefst verspreid over meerdere dagdelen per week; maandagochtend beschikbaar is een pré);
  • Goede beheersing Microsoft Office (met name Word en Excel);
  • Affiniteit met cijfers.

Word je enthousiast van deze vacature en wil je deel uitmaken van ons team? Check dan de uitgebreide vacaturetekst op onze site en stuur je reactie met cv en portfolio voor 10 juni 2022 naar: bureau@strootman.net. Bij vragen s.v.p. contact opnemen met Martijn Woudstra: martijn@strootman.net tel. 020-4194169 (bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information