Bouwtechnisch - creatief teamlid.

Loxodrome Design & Innovation zoekt een:

Loxodome heeft opdracht voor het ontwerp en uitvoering van een prestigieus twee sterren restaurant op Landgoed het Roode Koper
in Leuvenum. De nieuwe Chef heeft jaren gekookt, op wereldniveau, in het top restaurant Noma in Kopenhagen.

Loxodrome zoekt een bouwtechnisch – creatief medewerker (m/v) met een HBO bouwtechniek/bouwkunde of Academie van Bouwkunst opleiding en plus/minus 5 jaar praktijk ervaring.

In eerste lijn ben je verantwoordelijk voor het bouwtechnisch uitwerken van het ontwerp concept in ontwerp-, bestek- en werktekeningen met bijzondere aandacht voor een zorgvuldige detaillering.
Kennis van regel- en wetgeving is vanzelfsprekend.

Vanuit jouw interesse in ontwerpen beperkt deze functie zich niet enkel tot de technische aspecten maar biedt de functie kansen en mogelijkheden om een reƫle bijdrage te leveren aan het ontwerp en de realisatie van onze projecten.

Je bent in staat om zelfstandig de geboden initiatieven vorm en inhoud te geven, beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent assertief en stressbestendig.
Je bent een team speler, geen individualist.
Je hebt humor!

Kernwoorden:
AutoCaD, Revit, Twinmotion Real-time immersive 3D, SketchUp, InDesign, PhotoShop, Abobe Design Suite, ICT-beheer.

Loxodrome biedt een open en dynamische ontwerpomgeving waar je uitdagingen en inspiratie vindt om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Meer informatie / More information