Architect

Loxodrome Design & Innovation zoekt een:

Loxodrome is op zoek naar een bijzonder iemand voor een bijzondere job!

Loxodome heeft opdracht voor het ontwerp en uitvoering van een prestigieus twee sterren restaurant op Landgoed het Roode Koper in Leuvenum. De nieuwe Chef heeft jaren gekookt, op wereldniveau, in het top restaurant Noma in Kopenhagen.

Loxodrome is een Architectenburo dat staat voor innovatieve en uitdagende contemporaine architectuur van niveau. Wij gunnen ons de kans om af te wijken van het gangbare en routes te onderzoeken die resulteren in oplossingen die een oorspronkelijk karakter hebben.

Loxodrome zoekt een Architect(m/v) met een WO – HBO opleiding TU of Academie van Bouwkunst en plus/minus 5 jaar praktijk ervaring in een vooraanstaande ontwerpomgeving.
Interesse in en kennis van de bouwtechnische uitwerking is een pre.

Je bent verantwoordelijk voor het in teamverband ontwerpen en technisch uitwerken van projecten met bijzondere aandacht voor een zorgvuldige detaillering.
Kennis van regel- en wetgeving is vanzelfsprekend.

Je bent in staat om zelfstandig de geboden initiatieven vorm en inhoud te geven, beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent assertief en stressbestendig.
Je bent een team speler, geen individualist.
Je hebt humor!

Kernwoorden:
AutoCaD, Revit, Twinmotion Real-time immersive 3D, SketchUp, InDesign, PhotoShop, Abobe Design Suite, ICT-beheer.

Loxodrome biedt een open en dynamische ontwerpomgeving waar je uitdagingen en inspiratie vindt om je vaardigheden verder te ontwikkelen.