Communicatiemedewerker

SVP Architectuur en Stedenbouw zoekt een:

SVP Architectuur en Stedenbouw is een integraal ontwerpbureau uit Amersfoort. Ons doel is het realiseren van fijne leefomgevingen en gebouwen die geliefd zijn bij gebruikers. Daarbij hebben we oog voor trends en ontwikkelingen, want we werken aan de plannen van morgen!

Ons bureau is plat georganiseerd en samenwerken is onze kracht, zowel intern als extern. Bij ons krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid, je wordt gestimuleerd om met eigen ideeën te komen. Ongeveer 45 architecten en stedenbouwkundigen worden bij SVP ondersteund door het team Algemene ondersteuning. Je bent als communicatiemedewerker deel van dit team. Met elkaar zorgen jullie voor de continuïteit van het bureau in brede zin.

Wat houdt de functie in?
Als communicatie medewerker denk je in samenwerking met de directie en Bureau ondersteuning mee over de externe communicatie. Je beheert de content op de website en houdt deze up to date. Daarnaast schrijf je nieuws- en persberichten, maakt de nieuwsbrief via Mailchimp en verzamel je hiervoor actief de input bij je collega’s. Je helpt bij het organiseren van evenementen en excursies en verzorgt het maken van foto’s of korte filmpjes bij events. Het komt ook voor dat je je collega achter de receptie vervangt als zij afwezig is.

Wat voor iemand past bij SVP?
Je schrijft met een vlotte pen en beheerst de Nederlandse taal op professioneel niveau. Je bent creatief, hands-on en kunt je werk goed organiseren. Je schiet niet snel in de stress als de planning niet loopt zoals je van tevoren had ingeschat. De pakketten van Office 365 en Adobe hebben geen geheimen voor je, je kunt goed overweg met programma’s als Excel, Indesign, Photoshop en Adobe Premiere Pro. Je kent de weg in de sociale media en diverse website systemen. Je bent proactief als het gaat om het signaleren van content of kansen die voor ons bureau of voor het vakgebied PR en Marketing interessant kunnen zijn. Je bent nieuwsgierig naar de projecten en vergaart nieuws hierover bij de ontwerpers. Het hebben van affiniteit en/of interesse in architectuur en design is een pré. En niet onbelangrijk, je functioneert graag in een team!

Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van communicatie, mediastudies, journalistiek of vergelijkbaar en relevante werkervaring. De functie is voor 3 à 4 dagen. We bieden een salaris conform CAO inclusief secundaire voorwaarden.

Voel je je aangesproken en heb je zin om deel uit te gaan maken van ons fijne team?
Je kunt je interesse kenbaar door het sturen van je motivatie en cv naar Henriët Hoekstra via hhoekstra@svp-svp.nl. Voor vragen kun je uiteraard ook altijd eerst contact opnemen per mail of per telefoon 033-4701188.

Meer informatie / More information