Enthousiaste stagiaire

KOW zoekt een:

KOW zoekt studenten met ambitie!
Je bent creatief en nieuwsgierig. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau.

Wie zijn wij?
We zijn een hecht team van ca. 40 collega’s en werken samen aan een groot aantal projecten in de woningbouw, onderwijs en zorg. Onze kernwaarden raken aan eigentijdse thema’s zoals de zorg voor een verantwoorde leefomgeving, circulariteit en gezondheid. Het gebruik van hernieuwbare energie en grondstoffen zijn voor ons bureau inspirerende en uitdagende vraagstukken.
Naast het werk ondernemen we ook vaak leuke activiteiten met elkaar zoals borrels en excursies
Ons kantoor is gevestigd in de inspirerende omgeving van BINK36. Een voormalig industrieel complex aan de rand van Haagse binnenstad, op loopafstand van station Hollands Spoor en CS.

Welke vaardigheden kan je bij KOW ontwikkelen?
Als aankomend architect krijg je de kans om mee te werken aan prijsvragen, selecties en planuitwerkingen. Onder de supervisie van een architect ontwikkel je ontwerpvaardigen in Sketchup & Revit en werk je aan presentatiemateriaal in onder andere Indesign. We stimuleren uiteraard ook het maken van handschetsen en beschikken over verschillende tekentablets. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt veel vrijheid om je eigen bijdrage te leveren aan onze projecten. Zowel thuiswerken als werken op kantoor zijn in overleg mogelijk.

Interesse?
Stuur dan je motivatiebrief en eventueel portfolio naar vacature@kow.nl onder vermelding van ‘sollicitatie stage’ of neem contact op met Jill Hofbauer +31 70 34 66600