bouwkundig projectleider

ToornendPartners zoekt een:

Wij zoeken (junior) bouwkundig projectleiders met passie voor cultuur ter versterking van ons team. Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week. Ben jij in staat om je in korte tijd nieuwe vraagstukken eigen te maken en toe te passen? Kun je in heldere taal een opgave analyseren en oplossingen formuleren? En wil je deze eigenschappen inzetten voor onze bijzondere projecten? Kom dan werken bij ToornendPartners.

Jouw missie
Als (junior) bouwkundig projectleider werk je aanvankelijk onder begeleiding van de opdrachtleider mee aan onze bijzondere adviesopdrachten en projecten. Je wilt op een efficiënte manier het beste advies geven en je staat ervoor open om jouw advies nog beter maken. De adviezen variëren van het maken van meerjarenonderhoudsplannen, Programma’s van Eisen, haalbaarheidsonderzoeken, planningen en Plannen van Aanpak. Bij alle adviezen en projecten is duurzaamheid het uitgangspunt. Projectleiding varieert van het voorbereiden en voeren van overleggen, het maken van verslagen, budgetbewaking, het bijhouden van wijzigingen tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase en het registreren en beoordelen van meer- en minderwerk. Na verloop van tijd ga je steeds zelfstandiger aan diverse opdrachten en projecten werken.

Wat breng je mee?
Voor een goede start bij ToornendPartners ben je creatief, analytisch sterk, nieuwsgierig en leergierig. Je bent communicatief vaardig en in staat om effectief en efficiënt te werken. Daarnaast heb je:

  • een afgeronde bachelor- of masteropleiding bouwkunde of civiele techniek;
  • ervaring met MS Office en basiskennis van gangbare tekenprogramma’s zoals AutoCad;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een natuurlijk gevoel voor duurzame keuzes.

Wat kun je van ons verwachten?
We vormen een team van getalenteerde collega’s die gemotiveerd zijn om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken en daarmee tegelijk een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van onze leefomgeving. Met die motivatie willen we nieuwe collega’s inspireren en helpen zich te ontwikkelen en kennis en ervaring op te doen waarmee ook zij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen. Wij bieden een aantrekkelijk salaris dat goed past bij jouw ervaring en kennisniveau. We bieden je de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen.

We staan ook open voor jouw frisse blik en jouw vernieuwende ideeën.

Jouw werkomgeving
Werken bij ToornendPartners betekent samenwerken met hoogopgeleide en toegewijde collega’s in een bijzondere en plezierige werkomgeving. Je krijgt een werkplek in ons monumentale kantoorgebouw gelegen aan een van de mooie parken in Haarlem op loopafstand van het bruisende en gezellige centrum.

Het recruitmentproces
Stuur je curriculum vitae uiterlijk 23 juli 2022 naar info@toornend.com t.a.v. Rob van Gemert of naar ons bezoekadres Wagenweg 58, 2012 NG Haarlem. Voor meer informatie over ons bureau en onze projecten verwijzen we je naar onze website www.toornend.com. Wil je meer informatie over de procedure, bel dan (023) 531 90 95.

Als we op basis van je cv denken dat je geschikt bent voor de functie en binnen ons team past, dan willen we dat graag toetsen in een eerste kennismakingsgesprek. Na dat gesprek laten we je weten of we je willen uitnodigen voor een tweede, meer diepgaand gesprek.

Op commerciële acquisitie naar aanleiding van deze vacature reageren we niet.

Meer informatie / More information