Enthousiaste stagiair Bouwkunde (TU)

Fokkema & Partners Architecten zoekt een:

Fokkema & Partners Architecten is een dynamisch architectenbureau dat bestaat uit een team van creatieve architecten. Bijzonder aan ons bureau is de denk power die binnen ons bureau beschikbaar is doordat ca. 95 % van ons team is afgestudeerd aan de TU. Wij vinden het belangrijk maar vooral ook leuk om deze kennis te delen en bieden dan ook intensieve begeleiding van onze young potentials.

Nieuwe collega’s geven wij middels een serie bijeenkomsten over diverse thema’s een breed referentiekader van ons bureau, de architectuurpraktijk waarin wij momenteel werken en de bouwpraktijk in het algemeen. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door plaats te nemen in één of meerdere teams die zich willen specialiseren.
Maandelijks organiseren we een bureauoverleg met aansluitende borrel om de algemene kennis binnen ons vakgebied bij alle medewerkers te vergroten en bezoeken we dit jaar weer enkele nieuw opgeleverde projecten!

De stagevergoeding bedraagt € 600,= per maand (netto).

Wij werken met AutoCad, Sketchup, Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign; ervaring met Revit en goede render-skills zijn een pre, een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiaste TU masterstudent.

Als bureau vinden wij het leuk om te werken met jonge creatieve ontwerpers. Bekijk daarom vooral even onze website om een gevoel te krijgen bij ons bureau en onze projecten: www.fokkema-partners.nl. Herken jij hierin iets van jezelf dan ontvangen wij graag je motivatie met CV en portfolio!

Meer informatie / More information