Architect / Revit modelleur

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE zoekt een:

Functieomschrijving

Als architect- projectleider in ons kantoor werk je als Revit modelleur/ bouwkundig tekenaar aan verschillende projecten op het gebied van nieuwbouw, hoogbouw en verbouw. Wij hebben zowel exclusieve, private opdrachten onder handen als werken van grote projectontwikkelaars. Je werkt zelfstandig aan een project, afhankelijk van je ervaring eventueel onder leiding van architecten en of projectleiders. Het zelf maken van bouwkundige tekeningen, vergunningsaanvragen, werktekeningen en goede (architectonische) details op basis van ontwerptekeningen zijn de kerntaken van de functie. Belangrijk is dat je bouwkundig goed onderlegd bent.

Wij vragen:
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met Revit en als BIM/ Revit modelleur/ bouwkundig tekenaar binnen middelgrootte architectenbureau’s. Je hebt minimaal een HBO denk- en werkniveau en bent nauwkeurig, enthousiast, ambitieus en hebt een hands-on mentaliteit. Belangrijk is dat je zeer goed bekend bent met alle fases van het gehele ontwerp- en bouwproces. Zelfstandig én in teamverband kunnen werken, evenals het hebben van goede communicatieve eigenschappen zijn een must in deze functie.

Ons team
Ons team van architecten, projectleiders, ontwerpers en bouwkundigen is een bonte mix van nationaliteiten. Je bent dus ook van harte welkom als je Nederlands niet vloeiend is. Een goede basiskennis van de Nederlandse taal is een pré.

Wij bieden
Wij bieden je een fulltimebaan en een marktconform salaris volgens de cao voor architectenbureaus. Binnen SVDBA werken wij met een menselijke maat, wat zorgt voor een fijne werksfeer. Onze projecten zijn veelzijdig en bieden iedereen een interessante werkervaring in de wereld van architectuur en bouwen.

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en portfolio naar vacature@svdba.nl.