cepezedbouwteam | projectleider

architectenbureau cepezed zoekt een:

over ons
cepezedbouwteam zorgt dat tekeningen werkelijkheid worden. Wij realiseren projecten, die zijn ontworpen door architectenbureau cepezed. Onze rol kan verschillen: van overall bouwprojectmanagement en bouwdirectie tot bouwcoördinatie en technisch beheer. Belangrijk verschil met andere bureaus: wij -bij cepezedbouwteam- realiseren onze projecten zonder tussenkomst van een hoofdaannemer en in nauwe samenwerking met gespecialiseerde bouwpartners.

wat ga je doen?
Als projectleider heb je binnen ons team een breed pakket van werkzaamheden. Je werkt zelfstandig vanaf aanbesteding tot oplevering aan de realisatie van je eigen projecten. Je stuurt het projectteam aan in alle fasen van het project. Je bewaakt en coördineert de ontwikkeling van het ontwerp bij de aanbestedingen en bij de detailengineering samen bouwpartners. In de bouwfase vorm je samen met onze bouwprocesmanager een hecht team dat de goede samenwerking, voortgang en kwaliteit van de bouwwerkzaamheden van de bouwpartners aanstuurt en bewaakt.

wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste collega, die over de nodige projectmanagement vaardigen beschikt. Je kunt overzicht houden, weet wat je doelstellingen zijn en kan dit overbrengen aan een projectteam. Je hebt plezier in het organiseren, coördineren en aansturen van bouwprojecten, in bijzonder bij de aanbesteding en werkvoorbereiding. Bij voorkeur heb je affiniteit met de architectuur van cepezed en de bouwtechnische aspecten ervan. Je werkt zorgvuldig en secuur, bent resultaatgericht en communicatief vaardig, hebt goede beheersing van de Nederlandse taal en belangrijk: je hebt een afgeronde opleiding TU- of hbo-bouwkunde en 2-5 jaar relevante werkervaring.

wij bieden

  • een dynamische en uitdagende werkomgeving bij een jonge en vernieuwende onderneming in de bouwwereld, verbonden aan een gerenommeerd architectenbureau
  • fulltime of parttime baan (32-40 uur)
  • salaris op basis van kennis en ervaring

Is deze functie die nieuwe uitdaging die jij zoekt?
Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@cepezed.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information