Project / Design manager (part-time)

Fokkema & Partners Architecten zoekt een:

Fokkema & Partners is een veelzijdig architectenbureau gevestigd in Delft. Een hecht team van 45 enthousiaste en creatieve architecten houdt zich dagelijks bezig met verschillende ontwerpopgaven, van interieurprojecten tot renovatie- en gebouwarchitectuur. Bij Fokkema & Partners begint een ontwerp altijd bij de beleving en het welzijn van de gebruiker. Dit vertaalt zich in identiteitsrijke en duurzame omgevingen voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals multinationals, gemeenten, onderwijsinstellingen en horeca.

Naast ontwerpwerkzaamheden bieden wij onze opdrachtgevers ook een compleet pakket aan in de vorm van bouwadvies, bouwmanagement, bouwdirectie en bouwkostenadvies. Hiervoor zoeken we een projectbegeleider / design manager (32 – 40 uur per week), die als spin in het web de begeleiding van het ontwerp- en realisatieproces op zich neemt. Je zorgt binnen ons bureau voor afstemming met onze architecten en onderhoudt externe contacten met opdrachtgevers, adviseurs, aannemers en leveranciers.

De collega die wij zoeken:

 • Heeft een relevante bouwmanagement opleiding op HBO
  of WO niveau.
 • Heeft sterke communicatieve vaardigheden in zowel de
  Nederlandse als Engelse taal.
 • Voelt zich comfortabel als sleutelfiguur in complexe en
  uitdagende projecten.
 • Vergelijkbare ervaring bij architectenbureaus of
  projectmanagementbureaus is een pre.

Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil jij ons team graag komen versterken? Stuur dan voor 12 augustus je CV en motivatie naar work@fokkema-partners.nl.

Meer informatie / More information