Startende BIM modelleur

Inbo zoekt een:

Heb jij net jouw bouwkundige opleiding afgerond? Of heb je al 1-2 jaar ervaring als bouwkundige en ben je toe aan de volgende stap? Dan zoeken wij jou!

Alle verschillende aspecten van architectuur spreken jou hierbij aan. Van utiliteitsbouw tot woningbouwprojecten.

Ben jij die bouwkundige die geïnteresseerd is in projecten in de stad die er echt toe doen? Wil je samen met eindgebruikers buurten maken? Vind je het leuk om aan meerdere projecten tegelijk te werken? Dan ben jij een waardevolle collega! Want zonder de expertise van een BIM modelleur zijn onze gebouwen niet realiseerbaar.

Onze studio in Rotterdam werkt vanuit Het Industriegebouw aan spraakmakende projecten als bijvoorbeeld Little C en Nieuw Kralingen.

Wat doe je?
Je vertaalt de visie en schetsen van de ontwerpers in realiseerbare bouwtekeningen, voorzien van alle benodigde details. In de Technisch Ontwerpfase haal je plezier uit modelleren van gebouwen en het toevoegen van data aan het model op een intelligente manier.

Ook het werken in een ontwerpfase waar je architecten en ontwerpers ondersteunt, vind je leuk om te doen. Dat je werk door een gewijzigd ontwerp soms op de kop lijkt te gaan, vind je geen probleem. Je hebt je werk juist zo goed ingericht dat het makkelijk met de ontwerpdynamiek mee kan deinen.

Je werkt soms aan meerdere projecten, die zeer divers zijn in fase, type gebouw en omvang. Met natuurlijk een prachtig gebouw als uiteindelijk doel, waar je vele jaren met trots naar terug kunt kijken.

Wie ben je en wat neem je mee?

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting bouwkunde.
Je hebt kennis van Revit en BIM.
Bouwtechniek en uitvoering fascineren je.
Je weet wat kwaliteit is. Je bent positief, enthousiast en analytisch.
Je kan goed zelfstandig én samenwerken en bent communicatief sterk.
Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Je bent een echte teamplayer.
Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s.
Je hebt kennis van het Nederlandse bouwbesluit .

Wat bieden we je?
Een functie voor 40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Rotterdam als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com.

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkunde en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Het team in Rotterdam bestaat nu uit zestien personen. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

Een voorbeeld van dit succes is het project ‘Little C’. De 15 gebouwen met een loft of een appartement als woning vormen een familie; ze zijn allemaal opgetrokken in rijk gedetailleerd baksteen, maar hebben elk een eigen karakter. Zij zijn met elkaar verbonden door loopbruggen. De vele stalen details (vormgegeven door Ruud-Jan Kokke) geven het geheel een stoere uitstraling. Little C is als een compact dorp met een grootstedelijk karakter: met The Village in New York als duidelijke inspiratiebron. Een project waar we trots op zijn.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar werkenbij@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

Meer informatie / More information