HR medewerker

Wiegerinck zoekt een:

Architectenbureau Wiegerinck werkt aan projecten in de gezondheidszorg, wonen met zorg, onderwijs & onderzoek en leisure. Projecten met een gevoelige context van betrokkenen, programma en techniek. We streven naar beheerste architectuur en een samenwerking die uit gaat van integratie van vakdisciplines. Ons team wordt gevormd door ruim 45 hoogopgeleide mensen: architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, projectmanagers, bouweconomen, bestekschrijvers en ondersteunende krachten. Een mooie mix van ervaring én jong talent.

Wegens herstructurering binnen onze ondersteuning zijn wij op zoek naar een ervaren HR medewerker voor 16 -18 uur per week.

Wat doe je?
Als HR medewerker ben je het aanspreekpunt voor alle medewerkers binnen Wiegerinck. Je adviseert de partners over strategische personeelsplanning, vitaliteit, leren en ontwikkelen, teamontwikkeling en medewerkerstevredenheid. Het is echt een all-round functie, waar het uitzetten en monitoren van beoordelingsgesprekken, naleving van de CAO en wetgeving, pensioenen, personeelsverzekeringen, verzuimbegeleiding, contractbeheer en werving- en selectie onderdeel van uitmaken.

Wie ben je en wat neem je mee?
– tenminste 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
– goede communicatieve vaardigheden;
– ervaring in het adviseren van leidinggevenden en medewerkers op het gebied van ontwikkeling;
– Je staat stevig in je schoenen en bent een goede gesprekspartner voor onze partners;
– Je kan zelfstandig werken;
– Je durft met nieuwe ideeën te komen;
– een afgeronde HBO-opleiding HRM of soortgelijk;
– goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij je?
– een open en inspirerende werkomgeving;
– betrokken collega’s en een professioneel en ambitieus team;
– veel vrijheid en zelfstandigheid;
– veel mogelijkheden om eigen initiatieven te ontplooien en jezelf verder te ontwikkelen;
– een salaris conform de CAO voor architectenbureaus;
– aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van een opleidingsbudget, winstdelingsregeling en flexibele werktijden/thuiswerken.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan voor 1 september door je sollicitatiebrief inclusief portfolio te sturen naar hr@wiegerinck.nl ter attentie van Koen Arts.

Meer informatie / More information