Startende BIM modelleur / bouwkundige

Inbo zoekt een:

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven bouwkundige met een passie voor techniek en architectuur.

Inleiding
Na het afronden van jouw bouwkundige opleiding ben je nu toe aan de volgende stap als modelleur. Alle verschillende aspecten van architectuur, van utiliteitsbouw tot woningbouwprojecten, spreken jou hierbij aan.

Ben jij die bouwkundige die geïnteresseerd is in projecten in de omgeving die er echt toe doen? Wil je samen met eindgebruikers buurten maken? Vind je het leuk om aan meerdere projecten tegelijk te werken? Dan ben jij een waardevolle collega! Want zonder expertise van een BIM modelleur zijn onze gebouwen niet realiseerbaar.

Ons kantoor in Heerenveen werkt vanuit de oude brandweerkazerne aan spraakmakende projecten als bijvoorbeeld, De Wissel Beetsterzwaag, Madrona Almere, Faculteit Rechtsgeleerdheid RUG en De Klamp Leeuwarden.

Wat ga je doen?
Als bouwkundig modelleur werk je projecten technisch uit, vanaf het definitief ontwerp tot en met de uitvoering. Je bent betrokken bij het modelleren en detailleren van het gehele project. Om ervoor te zorgen dat de modellen betrouwbaar zijn, controleer je deze met Solibri. Je werkt gelijktijdig aan meerdere projecten, die divers zijn in fase en omvang. Met natuurlijk een prachtig gebouw als uiteindelijk doel, waar je vele jaren met trots op terug kunt kijken.

Wie ben je en wat neem je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting bouwkunde.
  • Je hebt kennis van Revit en BIM.
  • Je bent gefascineerd door bouwtechniek.
  • Je weet wat kwaliteit is.
  • Je bent positief, enthousiast en analytisch.
  • Je kan goed zelfstandig én samenwerken en bent communicatief vaardig.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s.
  • Je hebt kennis van het Nederlandse bouwbesluit.

Wat bieden we je?
Een functie voor 32 tot 40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Heerenveen als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com.

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkunde en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

Team Heerenveen bestaat uit 15 personen. Ons atelier zorgt voor een open karakter en een informele werksfeer. Wij zijn een hecht team met korte lijnen tussen de architecten, bouwkundigen en partner van het team.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

Meer informatie / More information