Ontwerper / visualiser (24-32 uur)

ANA architecten zoekt een:

ANA architecten is een architectenbureau in Amsterdam met een uitdagend en groeiend opdrachtenpakket. Wij houden ons onder meer bezig met binnen- en buitenstedelijke woningbouwopgaven, waarbij nieuwe woningtypologieën, technische innovatie en een duurzame toekomst belangrijke thema’s zijn. Binnen deze opgaven is het palet aan projecten breed: van woonhuis tot stedenbouw, van conceptontwikkeling tot bouwproject, van dorpse ouderen tot stedelijke starters. Kijk voor onze projecten op www.ana.nl

WAT GA JE DOEN?

ANA zoekt een ontwerper / visualiser die enthousiast is over architectuur en als specialist ons ontwerpteam komt versterken. Je belangrijkste taak is het maken van aantrekkelijke beelden van onze projecten. Je bent onderdeel van het ontwerpteam en coördineert de workflow tussen het modelleren en de productie van beelden. Je beheert onze beeldbank en je verbetert voortdurend de presentatie van onze projecten. En dat in een hartstikke leuk team met supergemotiveerde collega’s die zich nooit te oud voelen om bij te leren.

WAT WE VAN JE VERWACHTEN

Als ontwerper / visualiser speel je een belangrijke rol in de kwaliteit en efficiëntie van ons werk. Vaak hebben we fotorealistische beelden nodig, maar ook willen we een meer herkenbare beeldtaal en sfeer creëren. Er wordt van jou een constructieve bijdrage aan het ontwerpteam verwacht. We vragen een teamplayer die zijn energie en specifieke kennis in wil zetten om de presentatie van onze projecten naar een hoger niveau te tillen. Uiteraard ben je vaardig in het modelleren, renderen en nabewerken en je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met Enscape, SketchUp en Adobe Creative Suite. Je hebt een ontwerpachtergrond (architectuur, spatial design, connected design of vergelijkbaar) en een overtuigend portfolio.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

  • een divers, uitdagend en groeiend opdrachtenpakket;
  • een fijne groene werkomgeving in Amsterdam-Noord;
  • een flexibele organisatie waarbij deels thuis werken mogelijk is;
  • een tijdelijk contract met mogelijkheid tot vaste aanstelling;
  • arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus;
  • pensioenopbouw via PFAB;
  • zeer goede teamspirit en leuke collega’s.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief met cv en portfolio (max. 5Mb, 10 pag.) voor maandag 29 augustus naar vacatures@ana.nl o.v.v. Ontwerper / visualiser.

Alleen sollicitaties die voldoen aan bovengenoemde kenmerken zullen worden beantwoord.

Meer informatie / More information