Stagiair Landschapsarchitectuur / Stedenbouw

HeusschenCopier zoekt een:

Wij zijn op zoek naar een stagiair die zich verder wil ontwikkelen en verbreden binnen een gemotiveerd team van landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en ruimtelijk ontwerpers. Vanaf september 2022 bieden wij een stageplaats aan voor een periode van 4 tot 6 maanden.

HeusschenCopier is een ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw, gevestigd in Gulpen op 15 minuten van Maastricht. In onze projecten kent het begrip ‘landschap’ uiteenlopende gedaanten; van natuurlandschap tot stedelijk landschap, van snelweglandschap tot leisure landschap. Vanuit een goed begrip van de ‘plek’ en het beoogde programma geven wij vorm aan nieuwe leefomgevingen. Een heldere analyse, een sterk concept en een prikkelende ruimtelijke verbeelding kenmerkt onze aanpak, waarbij we onze opdrachtgevers uitdagen om verder te denken.

Wij zien in ons landschap de sleutel tot de oplossing voor veel maatschappelijke opgaven waar we vandaag de dag voor staan: het behoud en de ontwikkeling van de unieke Limburgse biodiversiteit, de toeristisch recreatieve spreiding, het natuur- en landschapsbeheer, klimaat robuuste landbouw, de hoogwaterveiligheid en de energietransitie.

In een multidisciplinair team van 10 gedreven mensen werk jij aan een breed pallet van opdrachten op uiteenlopende schaalniveaus. We bieden je de mogelijkheid om je ontwerpvaardigheden verder te ontwikkelen en een passende stagevergoeding.

We zijn op zoek naar studenten die:

  • een universitaire of hbo opleiding volgen;
  • de volgende programma’s vaardig zijn: Photoshop, Illustrator, Indesign, SketchUp, AutoCAD;
  • beschikbaar zijn voor een periode van minimaal 4 maanden en minimaal 4 dagen in de week;
  • Nederlands of Engels sprekend

Interesse?

Stuur je digitaal portfolio (pdf<10MB), CV en motivatiebrief naar
info@heusschencopier.nl t.a.v. Auke Wissing
www.heusschencopier.nl