Creatief DTP-er / Grafisch Ontwerper

Mulderblauw architecten zoekt een:

Ga er maar aan staan: als creatief DTP-er/Grafisch Ontwerper tussen gedreven architecten die natuurlijk allemaal wat van jouw ontwerpen vinden. Maar die zich ook laten overtuigen door iemand met drive en verstand van zaken. Zeker als het iemand is die open staat voor creatieve input en dwarse ideeën. Die iemand ben jij, toch?

Afwisseling
De projecten bij Mulderblauw zijn opvallend divers: onder meer hotels, distributie- en datacenters en woningen. Vaak zijn het multifunctionele gebouwen en ontwerpen we zowel het exterieur als het interieur.

Als creatief DTP-er/Grafisch Ontwerper bij Mulderblauw geef je onze acquisitieboeken, (hardcopy) tenders en presentaties vorm. Je bewaakt onze huisstijl en zorgt dat sjablonen en ontwerpen op de juiste manier door je collega’s worden gebruikt. Ook werk je mee aan branding en/of storytelling projecten; jouw creativiteit speelt hierin een belangrijke rol.

Verder draag je bij aan onze architectonische ontwerpen. Denk aan ponspatronen op aluminium platen, patronen op betonpanelen en in het interieur (behang en grafische kunst). Je denkt ook mee over belettering op gebouwen en de typografie van huisnummers, routing en signing. Veel afwisseling en meer dan voldoende uitdaging dus.

Uitdaging
Uitdaging is een belangrijk onderdeel van onze identiteit. We houden ervan om dingen te doen die eigenlijk net te moeilijk zijn. Een Mulderblauwer legt de lat hoog en reikt naar de sterren. Zo blijven we onszelf prikkelen. Dat betekent dat je de vrijheid en het vertrouwen krijgt om zelfstandig beslissingen te nemen en je eigen oplossingen te bedenken.

Leuke collega’s
We hebben binnen het team een fijne mix van persoonlijkheden, opleidingen, achtergronden en nationaliteiten. Bij Mulderblauw zit iedereen, ongeacht functie, door elkaar en we wisselen geregeld van werkplek. Zo leren we elkaar goed kennen. Daar maken we tijd voor tijdens de gezamenlijke lunch (die vers door onze Roos wordt bereid), maar ook tijdens feestjes en uitjes. Want belangrijke momenten vieren we. Net als iedere verjaardag.

Wat zoeken we bij jou?
Je staat stevig in je schoenen en open voor andere ideeën. Ook als die ideeën ‘tegen de regels ingaan’. Andersom overtuig je ons met jouw ideeën en inspireer je ons met jouw passie voor het grafische vak. Uiteraard ben je een tovenaar in InDesign, Illustrator en Photoshop en heb je minimaal een paar jaar gewerkt als creatief DTP-er/Grafisch Ontwerper. Je bent sterk in typografie en hebt affiniteit met architectuur. Ervaring met druktechnieken en -mogelijkheden is een pre. Je werkt graag in teamverband en houdt van snel schakelen. Net als wij.

Bij voorkeur werk je drie of vier dagen per week. De functie is per direct beschikbaar. Op deze functie is de cao voor architectenbureaus van toepassing.

Meer informatie / More information