Management assistent / PA

Mulderblauw architecten zoekt een:

Afwisseling
Mulderblauw architecten is een bureau met 60 medewerkers. Onze projecten zijn opvallend divers: onder meer hotels, distributie- en datacenters en woningen. Vaak zijn het multifunctionele gebouwen en ontwerpen we zowel het exterieur als het interieur. Ook houden we ons bezig met branding en storytelling voor onze opdrachtgevers.

Als management assistent / PA bij Mulderblauw ondersteun je het management in het uitvoeren van algemene bureauzaken. Denk hierbij aan agenda beheer, het notuleren van vergaderingen (zowel intern als op externe locaties), verzorgen van de zakelijke correspondentie, secretariële en administratieve werkzaamheden en facilitaire zaken. Daarnaast ben je ook voor een deel de PA van de eigenaar van Mulderblauw.

Uitdaging
Uitdaging is een belangrijk onderdeel van onze identiteit. We houden ervan om dingen te doen die eigenlijk net te moeilijk zijn. Een Mulderblauwer legt de lat hoog en reikt naar de sterren. Zo blijven we onszelf prikkelen. Dat betekent dat je de vrijheid en het vertrouwen krijgt om zelfstandig beslissingen te nemen en je eigen oplossingen te bedenken.

Leuke collega’s
We hebben binnen het team een fijne mix van persoonlijkheden, opleidingen, achtergronden en nationaliteiten. Bij Mulderblauw zit iedereen, ongeacht functie, door elkaar en we wisselen geregeld van werkplek. Zo leren we elkaar goed kennen. Daar maken we tijd voor tijdens de gezamenlijke lunch (die vers door onze gastvrouw Roos wordt bereid), maar ook tijdens feestjes en uitjes. Want belangrijke momenten vieren we. Net als iedere verjaardag.

Wat zoeken we bij jou?
Je bent een enthousiaste, assertieve, veelzijdige en goed georganiseerde management assistant / PA. Voor deze functie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, secuur bent en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent vaardig in Microsoft Office, in het bezit van rijbewijs B en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Het is een pre als je vaardig bent in de Engelse taal.

We zijn op zoek naar iemand die 24-40 uur beschikbaar is, bij voorkeur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De dagen en uren zijn in overleg te verdelen.

Meer informatie / More information