Senior Architect

van Bergen Kolpa Architecten zoekt een:

Van Bergen Kolpa Architects zoekt per direct een getalenteerde senior architect met universitair opleidingsniveau en voldoende werkervaring.

Het bureau is midden in het levendige centrum van Rotterdam gevestigd. We werken internationaal met opdrachtgevers aan de realisatie van innovatieve projecten als een nieuwe tuinstad, een gezinstoren en een voedselgebouw.

De werkzaamheden bestaan uit ontwerp-, en tekenwerkzaamheden van voorlopig ontwerp tot en met uitvoeringsontwerp. Ook communiceer je zelfstandig met opdrachtgevers, adviseurs en aannemers in samenspraak met de projectarchitect. Ervaring met woningbouw in hoog- en laagbouw en utiliteitsbouw is van essentieel belang. Het bureau werkt uitsluitend met tekensoftware REVIT en Vectorworks. Beheersing van de Nederlandse taal, kennis van het bouwbesluit en minimaal vijf jaar werkervaring zijn vereist.

Heb jij affiniteit met de werkwijze en aandachtsveld van het bureau en interesse in bovenstaande vacature? Stuur een gemotiveerde sollicitatie voorzien van cv en samenvattende digitale portfolio naar post@vanbergenkolpa.nl

Meer informatie / More information