Interieur (Project) Architect

Kraaijvanger Architects zoekt een:

Zoek jij een plek waar je met jouw ervaring (5+ jaar) en verantwoordelijkheid als talentvol Project Interieur Architect op zelfstandige wijze esthetische, functionele en duurzame kwaliteit bewaakt van inspirerende projecten? Bij Kraaijvanger Architects doe je dit met enthousiaste, internationale en breed georiënteerde ontwerpteams binnen een lerende werkomgeving.

Kraaijvanger biedt je ruimte en serieuze begeleiding bij je eigen ontwikkeling. Met Stadskantoor Venlo maakten we onze droom waar over een circulaire wereld. Ware schoonheid en een geraffineerd spel van ontwerp en licht werd door de RIBA, de Dutch Daylight en andere awards erkend in ons Museum Voorlinden. Een gebouw waar ruimte is voor expressie van het individu en het collectief is het monumentale Stationspostgebouw in Den Haag, waar Kraaijvanger een nieuw en toekomstbestendig interieur heeft ontworpen.

Wie zoeken we?

We zoeken een senior ontwerper voor 32-40 uur die de verantwoordelijkheid kan dragen om in alle fasen van het ontwerp een hoge kwaliteit te waarborgen onder andere door slimme materialisatie en slimme details. Je werkt zowel aan stand-alone interieur projecten als aan projecten waarin integraal en gelijktijdig samengewerkt wordt. Je bouwt mee aan een afdeling in verandering. We zoeken iemand met eigenaarschap, ambitie en een hands-on mentaliteit.

Wil jij kritisch bijdragen aan betere en mooie omgevingen?

Als conceptueel sterke, communicatieve en initiatiefrijke architect heb je een talent om schoonheid te herkennen. Je bent in staat om architectuur te verbeelden. Je hebt ervaring met kleine en grote opgaven, en verschillende typologieën. Vanuit je natuurlijke kritische houding ben je in staat om complexe vraagstukken te analyseren en op te lossen. Input van externen en van adviseurs weet je op waarde te schatten en te integreren. Ook het organiseren en leiden van workshops om je op een actieve manier in te leven in de gebruikers van een gebouw en deze in concrete voorstellen te vertalen, hoort bij je verantwoordelijkheden. En je bent in staat om de belangen van Kraaijvanger in samenwerking met de partners te behartigen en daarmee bij te dragen aan mooiere leefomgevingen.

Initiatief nemen wordt beloond

Daar mag je dan ook een mooie beloning voor verwachten bij Kraaijvanger Architects. Je krijgt van ons op basis van een 40-urige werkweek:

  • een bruto maandsalaris conform je profiel
  • een opleidingsbudget zodat jij je verder kan specialiseren en ontwikkelen
  • een bonusregeling
  • reiskostenvergoeding
  • 30 vakantiedagen
  • pensioenopbouw

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? En ben je afgestudeerd in architectuur en/of interieurarchitectuur aan academie van bouwkunst, TU, kunstacademie met minimaal 5 jaren werkervaring? Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift? Ervaring met Revit is een pre.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Bas Niese, managing partner via 06 – 51 15 47 87 of vacature@kraaijvanger.nl. Stuur dan je overtuigende motivatie, cv en portfolio mee.

Hoe de sollicitatieprocedure er verder uitziet? Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met Bas Niese en Chantal Vos. Zijn we nóg enthousiaster geworden? Dan volgt een tweede gesprek, waar we de laatste punten bespreken. Ook krijg je de kans om met een (toekomstige) directe collega te praten. Wie weet proosten wij binnenkort op jouw nieuwe baan!
Kraaijvanger Architects

Meer informatie / More information